
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از مهر، ابراهیم توکلی اظهار داشت: ۲۶۷ کارتن ماهی منجمد بدون مجوز حمل و شرایط بهداشتی در لرستان کشف و ضبط شد.
وی با بیان اینکه میزان این ماهی های منجمد سه هزار کیلو گرم بود عنوان کرد: این ماهی ها بدون مجور حمل، شرایط بهداشتی لازم و همچنین تاریخ تولید و انقضاء بودند.
مدیر کل دامپزشکی لرستان با بیان اینکه این ماهی ها از استانهای همجوار به شهرستان بروجرد حمل و منتقل شد بودند گفت: در این راستا این محموله ماهی توسط بازرسان بهداشتی و گشت مواد خام شبکه دامپزشکی شهرستان بروجرد کشف و ضبط شدند.
توکلی گفت: این محموله در شهرستان بروجرد ضبط موقت شده و بعد از طی مراحل قانونی و دستور قضایی معدوم سازی خواهند شد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد