همواره مقداری از سس و شامپو در ته ظرف حاوی آن باقی می ماند که این مسأله برای افراد سؤال برانگیز و تا حدی آزاردهنده است اما با استفاده از فناوری نانو این مشکل حل شده است.
کد خبر: ۹۱۷۴۲۵
سس گوجه را با فناوری نانو تا قطره آخر بخورید!

به گزارش جام جم آنلاین ، باقی ماندن مقداری از سس، شامپو، مواد شوینده و نظایر آنها در ته ظرف افراد را بر آن می دارد تا دست به کارهای مختلفی از جمله بریدن ظرف آن و خارج کردن تمام مواد بزنند.

حالا اما به لطف استفاده از فناوری نانو دیگر نیازی به این کار نیست زیرا محققان در آمریکا لایه ای بسیار نازک تولید کرده اند که در واقع دیوار داخلی ظروف نگهدارنده این نوع مواد را تشکیل داده و مانع از چسبیده شدن آن به ظرف می شود. در نتیجه تمامی مواد داخل ظروف پلاستیکی از آن خارج و مورد استفاده قرار می گیرد.

​از دیگر ویژگی های این نوآوری که به عنوان یک اختراع به ثبت رسیده باید به این نکته اشاره کرد که پلاستیک به کار گرفته شده در ساخت ظروف این نوع مواد، بیشتر از قبل قابلیت استفاده مجدد پیدا می کنند.

لایه مورد نظری که موجب می شود چسبندگی مواد داخل ظروف به بدنه پلاستیکی صورت نگیرد متشکل از نانوذرات سیلیکاست.

با توجه به اینکه دیگر مواد شوینده نظیر شامپو و صابون مایع و انواع سس ها به دیواره داخلی ظروف آنها نمی چسبد، فرآیند بازیافت پلاستیک نیز راحت تر از قبل صورت می گیرد.

منبع: مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
ناشناس
-
۰۴:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
۰
۰
بسلامتی . الان مشكل جهانی گرم شدن زمین با نانوكردن توی بطری برطرف شده؟!واقعا مسخرس
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها