حسن روحانی در این جلسه با اشاره به تاخیر بوجود آمده در ارائه لایحه بودجه 95 و برنامه ششم توسعه گفت: برنامه ششم توسعه توسعه از اقتصاد مقاومتی جدا نخواهد بود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی ، سیاست های کلی بوده که ابلاغ شده و دولت متعهد به اجرای آن است افزود: در برنامه ششم توسعه که به مجلس ارائه خواهد شد توجه ویژه ای به اقتصاد مقاومتی شده است.
رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت اجرای اقتصاد مقاومتی گفت: بنیه تولید ملی را باید تقویت کنیم این اساس کار ماست زیرا با این اقدام، تولید ملی در مقابل فشار و توطئه دیگران، اثرناپذیر می شود.
روحانی در این جلسه همچنین با اشاره به حضور در بازارهای جهانی و مشخص کردن بازارهای هدف گفت: اقتصاد مقاومتی، یعنی مردمی کردن اقتصاد ملی.
وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی ، سیاست های کلی بوده که ابلاغ شده و دولت متعهد به اجرای آن است افزود: در برنامه ششم توسعه که به مجلس ارائه خواهد شد توجه ویژه ای به اقتصاد مقاومتی شده است.
چه کسانی از تروریست ها حمایت می کنند؟
رئیس جمهور در ادامه گفت : متاسفانه افرادی در گوشه و کنار پیدا می شوند که می گویند باید مسلمان ها را راه ندهیم برای اینکه با تروریسم مبارزه کنیم و این از حرفهای عجیب و غریب تاریخی است چون تروریسم را خود آنها درست کردند.
وی تصریح کرد: چه کسانی هستند که اکنون به تروریست ها اسلحه می دهند؟ نفت آنان را می خرند و با آنان ارتباط دارند ؟ چه کسانی هستند که تروریست ها را تقویت می کنند و حتی در مجامع بین المللی، غیر مستقیم از آنان حمایت می کنند؟ آنها باید پاسخگو باشند.
روحانی ، اسلام را دین صلح و رحمت دانست و افزود: در آستانه روزهایی هستیم که ملت بزرگ ما همواره عظمت این روزها را در سال های گذشته مدنظر قرار داده است و مطمئنم امسال هم این روزهای بزرگ را همه پاس خواهیم داشت.
رئیس جمهور با تسلیت سالروز شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا (علیهم السلام) و رحلت پیامبر اکرم (ص) دانش و پیشرفت کنونی دنیا را مرهون اسلام دانست و گفت : کار و خدماتی که اسلام برای جامعه بشری انجام داده است مدنظر قرار دهید آن وقت به خوبی می بینیم که پیامبر اکرم (ص) پیامبر اخلاق ، تربیت ، تزکیه ، دانش ، تعاون ، محبت در میان مردم ، همزیستی مسالمت آمیز و پیامبر احترام به ادیان آسمانی قبل از اسلام بود.
وی افزود: اسلام ، دین انسجام و وحدت و دینی است که برخورد با هم را با سلام ، صلح و سلامتی آغاز و خداحافظی اش را هم با سلام تمام می کند.
باید با همه همسایه ها رابطه خوبی داشته باشیم
رییس جمهور گفت:ما باید با همه همسایه ها رابطه خوبی داشته باشیم و اگر مشکلی وجود دارد رابطه را اصلاح کنیم وحرف هایی که بی اساس و واهی است و ارتباط بین کشورها را تضعیف می کند، نزنیم. اسلام همواره دین صلح و رحمت بوده و ما بسیار متأسفیم که در منطقه ما از یک طرف تروریسم آسایش مردم را می گیرد و از طرفی برخی کشورها با بد سیاستی یا بی سیاستی خودشان اختلاف را در منطقه، عمیق می کنند.
وی تصریح کرد: ما در منطقه می بینیم که کشورهایی اقداماتی می کنند که به ضرر همه مسلمان های جهان و همه تولیدکنندگان نفت است ، با قیمت نفت چه کردند؟ اینها چه کسانی بودند؟ آیا دین پیامبر اسلام این است که مسلمان به مسلمان صدمه بزند و به نفع دیگران و حتی و حتی به نفع دشمنان اسلام به آنها کمک کند؟
روحانی گفت: ما باید پیامبر ، راه و دین پیامبر، قرآنی که پیامبر برای مردم تلاوت کرد و از آسمان بر قلب مبارکش نازل شد، باید اینها را ترویج و تبلیغ کنیم.
رئیس جمهور افزود: همچنین امام حسن (ع) به حق امام رحمت ، صلح و وحدت در میان مسلمانان بود و پیامبر چند بار از حضرت مجتبی (ع) به عنوان کسی که تفرقه بین امت مسلمان را از بین می برد و امت اسلام را به وحدت و انسجام می کشاند تعبیر کردند.
روحانی تصریح کرد: امام مجتبی (ع) برای ایجاد وحدت بین مسلمانان و برای صلح چقدر زجر کشیدند و چقدر زخم زبان شنیدند ، و حتی کسانی که جزو اصحاب آن حضرت بودند گاهی شرایط آن زمان را درک نمی کردند و نمی فهمیدند که اگر تفرقه و جنگ در آن مقطعی که روم آماده حمله به دنیای اسلام بود و نیز اگر جنگ داخلی ادامه پیدا می کرد چه شرایطی ایجاد می شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به امام رضا(ع) اشاره کرد و افزود: امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا (ع) باز به خاطر مصلحت دنیای اسلام اقدام کرد ، امام رضا (ع) می توانست در مدینه مقابل خلیفه وقت ایستادگی کند و به سمت مرو نیاید.
آقای روحانی گفت: درست است که ایشان را با اکراه آوردند و می توانست مقاومت کند و در همان مدینه شهید شود ولی به ایران و مرو آمد و نوعی رفتار نرمی را امام هشتم انتخاب کرد به خاطر دنیای اسلام و چقدر سود برد دنیای اسلام از این سفر.
رئیس جمهور افزود: همان طور که پیامبر اسلام از صلح حدیبیه بالاتر از جنگ ها و جهادها سود برد ، چقدر از صلح امام حسن(ع) دنیای اسلام سود برد ، از سفر امام هشتم هم جهان چقدر سود برد و چه وحدتی را امام هشتم ایجاد و فرصت پیدا کرد علم واقعی اسلام را در دنیا ترویج کند.
آقای روحانی گفت: اینکه امام هشتم معروف شد به عالم آل محمد به دلیل این بود که فرصتی پیدا کرد این علوم را در حضور بزرگان ، ادیان دیگر و دانشمندان دیگر تعبیر کند و آن را بیان و ترویج کرد و به ما نشان داد که راه چگونه است و اهداف را چگونه باید مدنظر قرار دهیم.
رئیس جمهور افزود: ان شاءالله در این ایام ما هم بتوانیم از راه و سیره پیامبر عظیم الشان استفاده کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت