به گزارش جام جم آنلاین مرتضی صفوی در گفت وگو با فارس، در رابطه با خواص درمانی پاچه گوسفند و گاو اظهار داشت: پاچه گوسفند در مقایسه با سایر قسمتهای آن که مورد مصرف غذایی قرار میگیرد چربی کمتری دارد و منبع پروتئینی مناسب برای بدن به شمار میرود.
وی افزود: پاچه گوسفند و گاو به دلیل اینکه حاوی کلسترول بوده مصرف آن بیشتر از دو بار در ماه توصیه نمیشود ولی با این وجود نسبت به مغز کلسترول بسیار کمتری داشته و در واقع مصرف آن برای درمان پوکی استخوان و افرادی که مدام دچار شکستگی استخوان میشوند، مناسب است.
این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف مغز گاو و گوسفند به هیچ عنوان توصیه نمیشود، تصریح کرد: هر مغز گاو و گوسفند به اندازه 8 تخم مرغ کلسترول داشته بنابراین مصرف آن برای بدن ضرر دارد، البته مصرف مقدار اندک آن در فواصل طولانی برای نوجوانان در حال رشد موردی ندارد.
صفوی با اشاره به اینکه بدن انسان روزانه به 3 واحد گوشت و پروتئین نیاز دارد، گفت: زبان گوسفند 3 واحد و پاچه 2 واحد پروتئین به شمار میرود، بنابراین بیمارانی که کلسترول داشته و یا دچار نقرس هستند نباید از کلهپاچه استفاده کنند.
وی افزود: مصرف آبغوره، نارنج و لیموی تازه به دلیل داشتن آنتیاکسیدان همراه کلهپاچه جذب چربی را کاهش میدهد، همچنین بهتر است کلهپاچه را به عنوان غذای اصلی و در وعده ظهر استفاده کنیم.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: افرادی که عادت دارند هنگام ظهر، وعده ناهار را زودتر میل کنند، بهتر است از مصرف کلهپاچه برای صبحانه بپرهیزند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم