اکنون موتورهای جستجوی زیادی از برچسب های «META» استفاده می کنند. که به شما اجازه می دهد کلمات کلیدی و توصیف صفحه خود را در آن قرار دهید این به شما کنترل بیشتر می دهد تا صفحه شما در طول یک جستجو چگونه نمایش داده شود و اغلب باعث ترافیک بیشتر به سایت شما می شود.
بر چسب های «META» برای چند هدف مختلف می توانند مورد استفاده قرار گیرند معمولاً شما باید برچسب های «META» را در برچسب های «HEAD» در شروع صفجه خود قرار دهید.
برای بهبود بخشیدن به نتایج موتور جستجو ما از دو نشان مخصوص استفاده می کنیم که در زیر مشاهده می کنید.
زمانیکه یک کاربرد در حال جستجو با موتور جستجویی که از برچسبهای متا و کلمات کلیدی پشتیبانی می کند می باشد اگر از کلمات کلیدی یا برچسب های متای موجود در سایت شما به عنوان عبارات مورد جستجو استفاده کند ممکن است سایت شما با آن تیتر در لیست ظاهر شود و در زیر این تیتر مقداری یا تمام کلماتی که شما در توصیف صفحه خود در برچسب های متا قرار داده اید قرار گیرد بهتر است که توصیف صفحه دارای بیش از 200 کاراکتر (حروف و...) نباشد.
همچنین کلمات کلیدی در نتایج جستجو دیده نمی شوند و بهتر است آنها را زیر 1000 کاراکتر نگه دارید زیرا اگر بیش از این باشد موتور جستجو اضافه آن را نادیده می گیرد یا شما را از فهرست حذف می کند (برای جدا کردن کلمات کلیدی احتیاجی به ویرگول نیست) مثالی از موقعیت یک برچسب متای واقعی:
برچسب های متا در صفحه وب قابل دیدن نیستند مگر اینکه خود کاربر بخواهد آنها را ببیند.
انواع متاتگ
HTTP-EQUIV
این متاتگ باعث می شود که اطلاعات اضافی همراه صفحه وب درخواستی شما در http header به مرورگر ارسال شود.مثلا می توانید تاریخ انقضای اطلاعات را تعیین کنید و یا صفحه وب را با یک متاتگ خاص پس از چند ثانیه به صفحه دیگری منتقل کنید.
NAME
این نوع از متاتگ برای تعیین اطلاعات داخل صفحه وب استفاده می شود که موجب می شود صفحه وب شما با راحتی بیشتری برای موتورهای جستجوگر شناخته شود.
متاتگ ها کجای صفحه وب نوشته می شوند؟
متاتگ ها را باید داخل تگ head نوشت.در صفحه هایی که از چند فریم درست شده اند باید در تمام صفحات متاتگ را نوشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت