در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
زنجبیل تازه رنده شده: یک قاشق مرباخوری ، فلفل قرمز دلمهای: یک عدد ، نمک و فلفل و زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه: در ابتدای کار، میگوها را پاک کرده و پشت کمر آنها را برش زده و رگ سیاه رنگ آن را بیرون آورید. گوجه را فیله کرده و خرد کنید. تخممرغها را بزنید و پیازچهها را هم خرد کرده و با میگوها در تخممرغها مخلوط کنید. سیر را رنده کنید و همراه زنجبیل رنده شده و فلفل دلمه خرد شده، با هم کمی تفت دهید. بعد از خنک شدن آنها را به مایه اصلی املت اضافه کنید و با نمک و فلفل خوب مخلوط کنید و روغن را در ماهیتابه ریخته و بگذارید داغ شود. از مواد با ملاقه بردارید. سعی کنید همراه هر ملاقه از مواد یک عدد میگو را بردارید و در روغن داغ سرخ کنید. مواد را با فاصله بریزید که به هم نچسبند.
دونات دارچینی
مواد لازم: آرد: 500 گرم ، شکر: 120 گرم ، ماست: یک لیوان ، تخممرغ: 2 عدد ، روغن: 1 فنجان ، بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری ، پودر قند و دارچین: 200 گرم، جوش شیرین: کمی
طرز تهیه: تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با شکر و روغن مخلوط کنید. جوش شیرین و بکینگ پودر و ماست را هم با هم مخلوط کرده و مواد را با هم در یک ظرف بزرگتر ریخته و آرد را کمکم اضافه کنید و خمیر دونات را آماده کنید. این خمیر خیلی لطیف است. روی خمیر را بپوشانید و 3 ساعت به آن استراحت دهید. بعد روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را باز کنید و با دهانه لیوان قالب بزنید و با دهانه استکان وسط آن را خالی کنید. روغن را در ماهیتابه داغ و دوناتها را در روغن سرخ کنید. سعی کنید دو طرف آنها طلایی شود. دوناتها را در دیس چیده و پس از سرد شدن، روی آنها پودر قند و دارچین بپاشید و با یک لیوان شیر یا یک فنجان چای نوشجان کنید.
اسموتی طالبی و انبه
مواد لازم: طالبی: 4 پیمانه، انبه: یک عدد، شیر: یک لیوان، بستنی وانیلی یا طالبی: نصف لیوان، تکههای یخ ریز شده: یک لیوان
طرز تهیه: طالبی را پوست بگیرید و همراه انبه، شیر و بستنی داخل مخلوطکن بریزید. در نهایت تکهها یخ را هم به اسموتی اضافه کنید و مخلوط کن را بار دیگر روشن کنید تا یخها کاملا ریز و یکدست شوند. این اسموتی باید بلافاصله بعد از آماده شدن سرو شود.
کوکوی کاهو
مواد لازم: برگ کاهو: 10 عدد، بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری، دارچین: نصف قاشق چایخوری، زردچوبه: یک قاشق چایخوری، پودر سیر: 2 قاشق چایخوری، گردو: 2عدد خرد شده، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم، تخممرغ: 2 عدد
طرز تهیه: برای تهیه این کوکو میتوانید برگهای بیرونی کاهو که سبزتر و ضخیمتر هستند را انتخاب کرده و ریز خرد کنید. سپس تخممرغها را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کف کند. درنهایت ادویهها و گردو را به کوکو اضافه کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن یک سمت، کوکو را پشت رو و درنهایت با تعدادی زیتون تزئین کنید
اسموتی هندوانه و نعنا
مواد لازم: هندوانه: 5 پیمانه، نعنای خرد شده: 2 قاشق غذاخوری، آبلیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری، آب پرتقال: یک لیوان، یخ ریز شده: یک لیوان
طرز تهیه: هندوانه را همراه آب پرتقال، لیمو و نعنای خرد شده داخل مخلوط کن بریزید. بعد از یک بار مخلوط کردن تکههای یخ را به اسموتی اضافه کنید و بار دیگر مخلوط کن را روشن کنید به طوری که تکههای یخ به طور یکدست خرد شوند. اسموتی را در لیوان بریزید و با برگهای نعنا تزئین و در این فصل گرم از اعضای خانواده و مهمانان خود پذیرایی کنید.
لازانیا با سویا
مواد لازم: هویج رنده شده: 3 عدد متوسط ، فلفل دلمهای خرد شده: یک عدد ، قارچ خرد شده: 100 گرم، گوشت چرخ کرده: 100 گرم ، سویا: 100 گرم ، پیاز: یک عدد متوسط ، پنیر پیتزا: 150 گرم ، ادویه لازانیا: به میزان لازم ، روغن: به میزان لازم ، رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری ، سس سفید: 5/1 لیوان ، نمک و فلفل: به میزان لازم ، ورق لازانیا : به میزان لازم
طرز تهیه: ابتدا ورقهای لازانیا را بپزید و بعد از آبکش کردن در آب سرد گذاشته تا به هم نچسبند. پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سویا را بعد از یک بار جوشاندن و آبکش کردن به پیاز اضافه کرده و در ادامه گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه و هویج و قارچ را افزوده و همه را با هم تفت دهید. رب و نمک و ادویه را هم اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
ماهیتابه تفلون را چرب کنید و یک ردیف ورقه لازانیا کف آن بچینید. از مواد تفت داده شده روی آن بریزید و بعد پنیر پیتزا را روی آنها ریخته و مجددا یک لایه ورق لازانیا گذاشته و از مواد گوشتی دوباره بریزید و همینطور ادامه دهید تا تمام مواد را لایهلایه در ظرف جا داده در انتها سس سفید را روی آن ریخته و صاف کنید.
درنهایت برای طلایی شدن روی لازانیا مقداری پنیر پیتزا روی آن بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا آماده شود. روی لازانیای آماده شده را با سس قرمز و آویشن تزئین کنید و بعد از کمی خنک شدن برش بزنید.
ماشپلو
مواد لازم: برنج: 4 پیمانه، ماش: یک فنجان، زردچوبه: یک قاشق چایخوری، گوشت قرمز: 200 گرم، زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد، زیره: دو قاشق چایخوری، سیبزمینی: یک عدد، نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه: ابتدا گوشت قرمز و پیاز را به صورت مکعبی خرد کنید و همراه زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار دهید. بعد از پخت کامل گوشت و بخار شدن آب آن، مقداری نمک به آن بیفزایید و از روی حرارت بردارید. ماش را نیز به صورت جداگانه آبپز کنید. برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. کف یک قابلمه سیبزمینیها را به عنوان ته دیگ بچینید و ماش را همراه گوشت پخته شده و زیره لایه لایه بین برنج بریزید. در نهایت مقداری زعفران آب کرده روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید. بعد از گذشت 20 دقیقه غذا حاضر است.
دسر طالبی
مواد لازم: طالبی پوره شده: یک عدد متوسط، پودر ژلاتین: نصف فنجان ، آب خنک: 1 لیوان ، شکر: نصف لیوان ، خامه فرم گرفته: نصف لیوان
طرز تهیه: ابتدا طالبی را پوره و با خامه مخلوط کرده و خوب هم بزنید. در این مرحله پودر ژلاتین را در آب ریخته و به روش بنماری حل کنید و به مواد قبلی بیفزایید. بعد آن را در قالب بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید و پس از اینکه دسر خودش را گرفت آن را در ظرف مورد نظر بر گردانید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کرده و میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: