مواد لازم: میگو: 300 گرم ، تخم‌مرغ: 5 تا 6 عدد ، گوجه: 3 عدد ، سیر: 3 حبه ، پیاز‌چه با برگ و ساقه: 4 شاخه
کد خبر: ۸۱۸۱۸۸

زنجبیل تازه رنده شده: یک قاشق مربا‌خوری ، فلفل قرمز دلمه‌ای: یک عدد ، نمک و فلفل و زرد‌چوبه و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه: در ابتدای کار، میگو‌ها را پاک کرده و پشت کمر آنها را برش زده و رگ سیاه رنگ آن را بیرون آورید‌. گوجه را فیله کرده و خرد کنید‌. تخم‌مرغ‌ها را بزنید و پیازچه‌ها را هم خرد کرده و با میگوها در تخم‌مرغ‌ها مخلوط کنید‌. سیر را رنده کنید و همراه زنجبیل رنده شده و فلفل دلمه خرد شده، با هم کمی تفت دهید‌. بعد از خنک شدن آنها را به مایه اصلی املت اضافه کنید و با نمک و فلفل خوب مخلوط کنید و روغن را در ماهیتابه ریخته و بگذارید داغ شود‌. از مواد با ملاقه بردارید‌. سعی کنید همراه هر ملاقه از مواد یک عدد میگو را بردارید و در روغن داغ سرخ کنید‌. مواد را با فاصله بریزید که به هم نچسبند.

دونات دارچینی

مواد لازم: آرد: 500 گرم ، شکر: 120 گرم ، ماست: یک لیوان ، تخم‌مرغ: 2 عدد ، روغن: 1 فنجان ، بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری ، پودر قند و دارچین: 200 گرم، جوش شیرین: کمی

طرز تهیه: تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با شکر و روغن مخلوط کنید‌. جوش شیرین و بکینگ پودر و ماست را هم با هم مخلوط کرده و مواد را با هم در یک ظرف بزرگ‌تر ریخته و آرد را کم‌کم اضافه کنید و خمیر دونات را آماده کنید‌. این خمیر خیلی لطیف است‌. روی خمیر را بپوشانید و 3 ساعت به آن استراحت دهید‌. بعد روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را باز کنید و با دهانه لیوان قالب بزنید و با دهانه استکان وسط آن را خالی کنید‌. روغن را در ماهیتابه داغ و دونات‌ها را در روغن سرخ کنید‌. سعی کنید دو طرف آنها طلایی شود‌. دونات‌ها را در دیس چیده و پس از سرد شدن، روی آنها پودر قند و دارچین بپاشید و با یک لیوان شیر یا یک فنجان چای نوش‌جان کنید.

اسموتی طالبی و انبه

مواد لازم: طالبی: 4 پیمانه، انبه: یک عدد، شیر: یک لیوان، بستنی وانیلی یا طالبی: نصف لیوان، تکه‌های یخ ریز شده: یک لیوان

طرز تهیه: طالبی را پوست بگیرید و همراه انبه، شیر و بستنی داخل مخلوط‌کن بریزید. در نهایت تکه‌ها یخ را هم به اسموتی اضافه کنید و مخلوط کن را بار دیگر روشن کنید تا یخ‌ها کاملا ریز و یکدست شوند. این اسموتی باید بلافاصله بعد از آماده شدن سرو شود.

کوکوی کاهو

مواد لازم: برگ کاهو: 10 عدد، بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری، دارچین: نصف قاشق چایخوری، زردچوبه: یک قاشق چایخوری، پودر سیر: 2 قاشق چایخوری، گردو: 2عدد خرد شده، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم، تخم‌مرغ: 2 عدد

طرز تهیه: برای تهیه این کوکو می‌توانید برگ‌های بیرونی کاهو که سبزتر و ضخیم‌تر هستند را انتخاب کرده و ریز خرد کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا کف کند. درنهایت ادویه‌ها و گردو را به کوکو اضافه کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن یک سمت، کوکو را پشت رو و درنهایت با تعدادی زیتون تزئین کنید

اسموتی هندوانه و نعنا

مواد لازم: هندوانه: 5 پیمانه، نعنای خرد شده: 2 قاشق غذاخوری، آب‌لیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری، آب پرتقال: یک لیوان، یخ ریز شده: یک لیوان

طرز تهیه: هندوانه را همراه آب پرتقال، لیمو و نعنای خرد شده داخل مخلوط کن بریزید. بعد از یک بار مخلوط کردن تکه‌های یخ را به اسموتی اضافه کنید و بار دیگر مخلوط کن را روشن کنید به طوری که تکه‌های یخ به طور یکدست خرد شوند. اسموتی را در لیوان بریزید و با برگ‌های نعنا تزئین و در این فصل گرم از اعضای خانواده و مهمانان خود پذیرایی کنید.

لازانیا با سویا

مواد لازم: هویج رنده شده: 3 عدد متوسط ، فلفل دلمه‌ای خرد شده: یک عدد ، قارچ خرد شده: 100 گرم، گوشت چرخ کرده: 100 گرم ، سویا: 100 گرم ، پیاز: یک عدد متوسط ، پنیر پیتزا: 150 گرم ، ادویه لازانیا: به میزان لازم ، روغن: به میزان لازم ، رب گوجه: 2 قاشق غذا‌خوری ، سس سفید: 5/1 لیوان ، نمک و فلفل: به میزان لازم ، ورق لازانیا : به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا ورق‌های لازانیا را بپزید و بعد از آبکش کردن در آب سرد گذاشته تا به هم نچسبند‌. پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید‌. سویا را بعد از یک بار جوشاندن و آبکش کردن به پیاز اضافه کرده و در ادامه گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه و هویج و قارچ را افزوده و همه را با هم تفت دهید‌. رب و نمک و ادویه را هم اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید‌.

ماهیتابه تفلون را چرب کنید و یک ردیف ورقه لازانیا کف آن بچینید‌. از مواد تفت داده شده روی آن بریزید و بعد پنیر پیتزا را روی آنها ریخته و مجددا یک لایه ورق لازانیا گذاشته و از مواد گوشتی دوباره بریزید و همین‌طور ادامه دهید تا تمام مواد را لایه‌لایه در ظرف جا داده در انتها سس سفید را روی آن ریخته و صاف کنید.

درنهایت برای طلایی شدن روی لازانیا مقداری پنیر پیتزا روی آن بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا آماده شود. روی لازانیای آماده شده را با سس قرمز و آویشن تزئین کنید و بعد از کمی خنک شدن برش بزنید.

ماش‌پلو

مواد لازم: برنج: 4 پیمانه، ماش: یک فنجان، زردچوبه: یک قاشق چایخوری، گوشت قرمز: 200 گرم، زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد، زیره: دو قاشق چایخوری، سیب‌زمینی: یک عدد، نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا گوشت قرمز و پیاز را به صورت مکعبی خرد کنید و همراه زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار دهید. بعد از پخت کامل گوشت و بخار شدن آب آن، مقداری نمک به آن بیفزایید و از روی حرارت بردارید. ماش را نیز به صورت جداگانه آب‌پز کنید. برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. کف یک قابلمه سیب‌زمینی‌ها را به عنوان ته دیگ بچینید و ماش را همراه گوشت پخته شده و زیره لایه لایه بین برنج بریزید. در نهایت مقداری زعفران آب کرده روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید‌. بعد از گذشت 20 دقیقه غذا حاضر است.

دسر طالبی

مواد لازم: طالبی پوره شده: یک عدد متوسط، پودر ژلاتین: نصف فنجان ، آب خنک: 1 لیوان ، شکر: نصف لیوان ، خامه فرم گرفته: نصف لیوان

طرز تهیه: ابتدا طالبی را پوره و با خامه مخلوط کرده و خوب هم بزنید. در این مرحله پودر ژلاتین را در آب ریخته و به روش بن‌ماری حل کنید و به مواد قبلی بیفزایید. بعد آن را در قالب بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید و پس از این‌که دسر خودش را گرفت آن را در ظرف مورد نظر بر گردانید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کرده و میل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها