این روزها به قدری تنوع گوشی‌های موبایل در بازار زیاد شده که پیدا کردن یک گوشی مناسب با توجه به نیازها، گاهی تبدیل به عملیات غیر ممکن می‌شود!
کد خبر: ۸۱۳۹۴۸
گوشی‌هایی که باید و نباید بخریم! + عکس

همچنین بهای گوشی‌ها نیز نوسانات زیادی دارد و برای همین هیچ‌گاه نمی‌توان یک مدل را برای همیشه انتخابی برتر و یا بدتر دانست!

در این مقاله بر آن شدیم تا با توجه به زمان حاضر، به شما بهترین گوشی‌ها نسبت به قیمت‌شان را معرفی کرده و مدل‌هایی که در برابر بهای پرداختی ارزش خرید پایینی هم دارند، به شما نشان دهیم تا از آن‌ها دوری کنید. پس با آی‌تی‌رسان همراه باشید.

مدل‌هایی که بایستی الان خرید!

Huawei Ascend G7

یک گوشی میان رده با ظاهری همچون یک پرچم‌دار! محصولات هواوی که این روزها توانسته‌اند با قیمت بسیار رقابتی و مناسب خودشان، مشتریان پر و پاقرصی در بازار پیدا کنند، از نظر دیزاین نیز حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

هواوی اسند جی۷ یکی از همین محصولات است که از بدنه‌ای تمام فلزی بهره برده و مجهز به یک نمایشگر پهناور ۵.۵ اینچی با وضوح اچ‌دی است. G7‌ جز معدود محصولات هواوی است که از پردازنده ۶۴ بیتی اسنپدراگون ۴۱۰ بهره می‌برد و مجهز به یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی با توانایی فیلم‌برداری فول اچ‌دی است. این گوشی فلزی هواوی را هم اینک می‌توانید با قیمتی در حدود ۷۵۰ هزار تومان از بازار تهیه کنید.

HTC Desire 816

یک محصول بسیار ارزشمند از کمپانی تایوانی اچ‌تی‌سی که با حدود قیمتی ۶۵۰ هزار تومن، یکی از بهترین انتخاب‌ها در بین گوشی‌های میان رده است. دیزایر ۸۱۶ که از یک نمایشگر اچ‌دی ۵.۵ اینچی بهره می‌گیرد، دارای طراحی و رنگ‌بندی‌های دوست داشتنی است. این گوشی مجهز به پردازنده‌ای ۸ هسته‌ای از مدیاتک بوده و دوربینی ۱۳ مگاپیکسلی، آن را برای ثبت خاطرات شیرین شما یاری می‌کند.

LG G3 32GB

به نظر می‌رسد که با ورود پرچم‌دار جدید ال‌جی به بازار یعنی مدل G4، این کمپانی چوب حراج به پرچم‌دار قبلی‌اش با نام G3 زده است، به نوعی که بهترین نسخه آن (۳۲ گیگابایت) که رم ۳ گیگابایتی دارد و در مدل‌های جدید، از دو سیم‌کارت نیز پشتیبانی می‌کند، بهایی کم‌تر از 1.200.000 تومان (بدون گارانتی) داشته تا با مشخصات عالی خودش، تبدیل به ارزان‌ترین گوشی بازار با نمایشگر QHD شود! این گوشی ۵.۵ اینچی که مجهز به پردازنده اسنپدراگون ۸۰۱ است، دارای دوربین ۱۳ مگاپیکسلی با لرزش‌گیر اپتیکال و فوکوس لیزری بوده و همچنان یکی از خوب‌های بازار است.

Sony Xperia Z2

شاید بسیاری از کاربران، گوشی اکسپریا Z3 و البته Z3 پلاس را پرچمدار بلامنازع سونی بدانند و به همین خاطر توجه چندانی به Z2 نداشته باشند اما بایستی بدانید که Z2 با اختلاف مشخصاتی بسیار اندک نسبت به Z3، اختلاف قیمت نسبتا زیادی داشته و به همین خاطر تبدیل به یکی از خوب‌های بازار شده است.

این گوشی با کیفیت و زیبا، از نمایشگری 5.2 اینچی با وضوح تصویر فول اچ‌دی بهره می‌برد. چیپست آن اسنپدراگون 801 با 4 هسته قدرتمند کریت بوده و دوربین 20.7 مگاپیکسلی‌اش یکی از بهترین‌ها در میان اندرویدی‌هاست. این محصول سونی در حال حاضر در بازار، در حدود 1.100.000 تومان قیمت دارد تا یک گوشی با ارزش و خوش قیمت نامیده شود.

Samsung Galaxy E5

یک گوشی میان رده از سری محصولات جدید E سامسونگ که نسبت به قیمتش، از امکانات قابل قبولی برخوردار است. این محصول ۷۰۰ هزار تومانی، شاید ارزان‌ترین مدل با نمایشگر ۵ اینچی اچ‌دی و فناوری Super AMOLED سامسونگ باشد که در دسترس کاربران قرار دارد. استفاده از پردازنده ۶۴ بیتی اسنپدراگون ۴۱۰ در کنار ۱.۵ گیگابایت رم، محموعه سخت‌افزاری قابل قبولی را برای آن رقم زده و دوربین ۸ مگاپیکسلی، توانایی فیلم‌برداری با حداکثر وضوح فول‌اچ‌دی را داراست. ضمن اینکه دوربین سلفی آن یک نمونه ۵ مگاپیکسلی بوده که سامسونگ تاکید زیادی بر روی کیفیتش دارد.

مدل‌هایی که نبایستی الان خرید!

+Sony Xperia Z3

در خوب بودن، زیبا بودن، کارا بودن و خلاصه کلی چیز بودن +Z3 شک نکنید اما چرا آن را در لیست گوشی‌هایی که نبایستی خرید، قرار داده‌ایم؟ زیرا اکسپریا زد۳ پلاس بسیار گران است! در واقع محصولی که در برخی از نقاط دنیا با نام Z4 هم فروخته می‌شود، پرچم‌داری است که حتی خود سونی خیلی بر رویش مانور نداده و چندان هم در معرفی و لانچ گوشی، سنگ تمام نگذاشته است و بایستی منتظر ورود پرچم‌دار واقعی آن در اواخر شهریور ماه و نمایشگاه IFA باشیم. اما این گوشی که از نمایشگری با وضوح فول اچ‌دی و پردازنده داغ اسنپدراگون ۸۱۰ استفاده می‌کند، بهایی بیشتر از 2.200.000‌ تومان داشته تا سبب شود اگر از طرفداران سونی هستید، حداقل به سراغ اکسپریا Z3 با بهایی بسیار پایین‌تر (در حدود 1.400.000‌ تومان) بروید و تا معقول شدن قیمت پلاس‌دارش، مدتی را صبر نمایید.

+HTC ONE M9

انگار وجود یک علامت پلاس (به علاوه) در پشت نام محصولات، سبب می‌شود تا آن‌ها وارد لیست گوشی‌های نخر ما بشوند! این‌بار نوبت به اچ‌تی‌سی رسیده است تا با قرار دادن عنوان پلاس پس از نام پرچم‌دار جدیدش (وان ام۹) که گوشی ناموفقی هم در فروش بوده، یک قیمت نجومی (در حدود 2.200.000 تومان) در کنار آن افزوده و انتظار داشته باشد تا به‌خاطر اضافه کردن وضوح تصویر QHD برای یک نمایشگر ۵.۲ اینچی، شما چنین مبلغ گزافی را بپردازید! با توجه به این مورد که پردازنده آن از ساخته‌های مدیاتک بوده و شاید این کمپانی چیپست‌ساز هم باورش نشود که بر روی محصولی با چنین قیمتی، مورد استفاده قرار گرفته؛ چون به طور معمول از مدیاتک برای گوشی‌هایی که قیمت رقابتی دارند، استفاده می‌وشود.

+Alcatel Idol X

و باز هم یک گوشی پلاس دار دیگر که محصولی از کمپانی فرانسوی ‌آلکاتل است و به نوعی آن را پرچم‌دار محصولاتش می‌داند. البته اگر آن را با گوشی‌های هم قیمتش در بازار که برندهای معتبرتری هم دارند (نظیر اکسپریا Z2 و ال‌جی G3) مقایسه‌ای کنیم، متوجه خواهیم شد که این گوشی که بهایی بالاتر از 1.200.000 تومان دارد، با یک نمایشگر ۵ اینچی فول اچ‌دی و پردازنده مدیاتک خود که از هسته‌های قدیمی کورتکس A7 بهره می‌برد، ارزش بسیار پایینی در خرید داشته و رقبایش، یک سر و گردن بالاتر از آن می‌ایستند. به خصوص زمانی که بدانید حافظه داخلی ۱۶ گیگابایتی‌اش، غیر قابل ارتقا بوده و هیچ درگاهی جهت استفاده از کارت حافظه جانبی ندارد!

iPhone 6 Plus 16GB

قیمتی نزدیک به 2.5 میلیون تومان؟ واقعا برای چه این همه پول را صرفا بایستی برای دستگاهی پرداخت که هیچ چیز خارق‌العاده‌ای را نصیب کاربر خودش نکرده و تنها تفاوت آن در سیستم عامل و البته لوگوی گاز زده سیبی است که بسیاری این پول را تنها برای داشتن این لوگو در جیب خود می‌پردازند.

شاید آی‌فون 6 پلاس (که حامل آخرین پلاس در بین نخرهای ماست!) با نمایشگر بزرگ 5.5 اینچی از کیفیت در کل راضی کننده‌ای هم برخوردار باشد، اما پرداخت این مبلغ (تازه برای نسخه 16 گیگابایتی که فقط 11 گیگابایتش در دسترس است)، تنها برای کسانی امکان پذیر است که یا عاشق سینه چاک اپل هستند و یا نمی‌دانند با پول خود چه کنند!

منبع: آی تی رسان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها