به گزارش ایرنا، این کشتی از بندر اورموک در جزیره سیبو فیلیپین با 189 مسافر و خدمه حرکت کرده بود و با فاصله گرفتن یک کیلومتری از این بندر غرق شد.
به نوشته تارنمای سان استار، 15 خدمه این کشتی نجات یافته اند و تاکنون علت غرق شدن کشتی مشخص نشده است.
تارنمای فیل استار نیز اعلام کرد 21 نفر از مسافران این کشتی در آب های خروشان ناپدید شده اند.
شهریور ماه سال گذشته نیز بر اثر غرق شدن یک فروند قایق در آب های مرکزی فیلیپین، دستکم 70 سرنشین آن ناپدید شدند.
قایق برای میلیون ها جمعیت فقیر مجمع الجزایر فیلیپین که از بیش از هفت هزار و 100 جزیره تشکیل شده است، وسیله اصلی حمل و نقل به شمار می رود.
این وضعیت باعث شده براثر حوادث ناشی از حمل و نقل دریایی در فیلیپین سالانه صدها نفر جان خود را از دست بدهند. بدترین حادثه نیز سال 1987 رقم خورد و براثر برخورد یک کشتی با یک نفتکش چهار هزار و 300 نفر کشته شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد