سید محمدهاشم داخته با اشاره به برنامهریزی و حمایت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از این طرح، افزود: پیشبینی میشود با معرفی این روستاها به عنوان مقاصد جدید گردشگری، برای بیش از 50 نفر به صورت مستقیم و افزون بر 350 نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی شود.
وی یادآور شد: اکنون سه روستای گردشگری در روستاهای شیب دراز، دیرستان و جزیره هنگام برای تماشای دلفینها معرفی و حدود 300 نفر به صورت مستقیم صاحب شغل شدهاند و درصورتی که زنان هنرمند عرصه صنایع دستی را که قبل از رونق صنعت گردشگری روستاها صاحب شغل شدهاند نیز محاسبه کنیم، افزون بر یک هزار نفر به صورت غیرمستقیم در روستاهای یادشده از مزایای اجرای این طرحها استفاده میکنند.
داخته آموزش ساکنان روستاهای هدف که در آینده نزدیک متولی اجرای طرح بازدید از دلفینها خواهند شد را به عنوان اولویت نخست برنامهریزیهای این ادارهکل اعلام کرد.
جزیره قشم با یک بیش از 9 اثر طبیعی ملی درکنار ذخیرهگاه زیستکره حرا، از غنیترین بومهای زیستی خلیج فارس و کشور ایران به شمار میرود که حفظ این اکوسیستمها در کنار بهرهبرداری پایدار آن درقالب گردشگری مسئولیتپذیر از مهمترین وظایف مردم این جزیره و مدیریت محیطزیست قشم است.
بتازگی پنج گله جدید دلفین گوژپشت در اطراف جزیره قشم شناسایی شده است که در آبهای این منطقه به صورت دایم زندگی میکنند. (ایرنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد