محققان شرکت بلکبری معتقدند که مطالعات انجام شده نشان میدهد بر روی هر گوشی حدود 7000 نوع باکتری زندگی میکند که برخی از گونههای آنها بسیار بیماریزا و خطرناک هستند.
زندگی باکتریها بر روی گوشی افراد معمولی شاید به نظر عادی برسد، اما در محیط بیمارستان باید بیشترین تلاش برای جلوگیری از گسترش آلودگیهای میکروبی انجام گیرد.
وجود بعضی از باکتریهای مقاوم در برابر آنتیبیوتیک در بیمارستانها باعث بروز عفونتهای خطرناک در بیمارانی میشود که اغلب در شرایط آسیبپذیری هستند.
اگر پزشکی هنگام معاینه بیمار از گوشی خود استفاده کند و این کار را به صورت مکرر هنگام معاینه سایر بیماران انجام دهد، قطعا به طور ناخواسته عفونت منتقل میشود.
به گفته جان چن، مدیر ارشد شرکت بلکبری، اگر چه محققان فناوری لازم برای ساخت گوشیهای هوشمند مقاوم در برابر عوامل عفونتزا را کسب کردهاند، اما در صورت وجود بازار مصرف قابل توجه ، این گوشیها به فروشگاهها عرضه میشوند.
مسئولان شرکت بلکبری از جزئیات و روش مقابله با باکتریها به دلیل حفظ مسائل اقتصادی شرکت سخنی به میان نیاوردهاند اما افزودند: در صورت کسب بازار فروش مناسب بزودی این گوشی در اختیار کاربران به ویژه کادر بیمارستانها قرار خواهد گرفت.(ایسنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد