مسعود میرمحمدصادقی با اشاره به وضعیت آب و بحران منابع آب در حوضه زاینده رود، گفت: زاینده رود تنها رودخانه جاری فلات مرکزی ایران است و بحران حوضه زاینده رود نه یک بحران محلی که یک بحران ملی است.
وی با اشاره به طرح تعادل بخشی آب های زیرزمینی توسط وزارت نیرو، افزود: طرح کنترل برداشت از چاه ها و بستن چاه های غیرمجاز از امسال به طور جدی توسط وزارت نیرو کلید خورده است.
میرمحمدصادقی به دو راهکار تقویت سفره های زیرزمینی آب اشاره کرد و گفت: کنترل چاه ها و افزایش منبع آب تغذیه کننده، از جمله این راه هاست.
این مقام مسئول در وزارت نیرو با اشاره به اینکه متاسفانه در پایش چاه ها ضعیف هستیم، افزود: به غیر از بستن چاه های غیرمجاز موظفیم تعدادی کنتور هوشمند را بر چاه های مجاز نصب کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: