وزارت کشور افغانستان روز شنبه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که در عملیات نیروهای پلیس در استان های قندز، فاریاب، بدخشان، سرپل، قندهار، زابل، ارزگان، غزنی، پکتیکا، ننگرهار و غور 138 عضو گروه طالبان کشته و 83 نفر دیگر نیز زخمی شدند.
در این بیانیه افزوده شده است که در این مدت هفت عضو گروه طالبان بازداشت و تعدادی جنگ افزارهای سبک و سنگین و 55 دستگاه موتورسیکلت نیز بدست نیروهای پلیس افتاد. همچنین از هفت رویداد انفجاری نیز جلوگیری شد.
وزارت دفاع افغانستان نیز در بیانیه جداگانه ای اعلام کرد که در 48 ساعت گذشته 151 عضو گروه طالبان در درگیری با نیروهای افغان کشته و 100 تن دیگر نیز زخمی شدند.
در این بیانیه افزوده شده است که در این مدت 15 عدد بمب جاسازی شده در کنار جاده ای کشف و خنثی شد و تعداد سلاح و مهمات نیز بدست نیروهای ارتش افتاد.
در این بیانیه افزوده شده است که در 48 ساعت گذشته 16 سرباز ارتش نیز در درگیری با طالبان و انفجار بمب های کنار جاده ای کشته شدند.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: