مواد لازم: هویج: 5 عدد متوسط ، کلم برگ: یک عدد کوچک ، سبزی آش شامل تره، جعفری، اسفناج، گشنیز و سیر تازه: یک کیلو ، پیاز بزرگ: 2 عدد ، بلغور گندم: 2 لیوان ، برنج: یک لیوان ، نخود و لوبیا: یک و نیم لیوان ، نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم ، سیر: نصف بوته کوچک ، نعنا داغ: 4 قاشق غذاخوری
کد خبر: ۷۸۷۴۶۷

طرز تهیه: ابتدا نخود و لوبیا و برنج و بلغور را جداگانه، از قبل خیس و چند بار آب آنها را عوض کنید و بگذارید بپزد. وقتی نیم‌‌پز شد، سبزی پاک و خرد شده را به همراه برنج و بلغور با آب گوشت روی حرارت بگذارید و بعد نخود و لوبیا را هم اضافه کرده و با حرارت ملایم بپزید. هویج و سیر را رنده کنید. کلم‌برگ را هم ریز خرد کرده و همه مواد را به آش اضافه کنید و نمک و فلفل را هم در نهایت بریزید. بگذارید آش حسابی جاافتاده و لعابدار شود. هر دو پیاز را خرد و سرخ کنید. آش را در ظرف مناسبی کشیده و با پیازداغ فراوان و نعناداغ و سیرداغ تزئین و میل نمایید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها