محمدرضا نظرنژاد با اشاره به قیمت 800 تومانی نان 430 گرمی دولتی اظهار کرد: هر کیلوگرم آرد در نانوایی های آزادپز 3000 تومان و هر نیم کیلوگرم 1500 تومان است. اگر در آزادپزها به درخواست مشتری، کنجد به نان اضافه کنند هر عدد نان 1300 تومانی به قیمت 1500 تومان فروخته میشود.
وی افزود: اگر به درخواست مشتری وزن نان در نانواییهای آزادپز 550 گرمی و کنجد به آن اضافه شود به قیمت 2000 تومان به فروش میرسد که نان سنگک ویژه محسوب میشود.
نظرنژاد با بیان اینکه هر کیسه 40 کیلویی آرد دولتی 34 هزار تومان و هر کیسه آرد آزاد 53 هزار تومان است، گفت: در حال حاضر 800 نانوایی سنگکی در تهران داریم که 700 واحد دارای مجوز هستند و بقیه نیز باید مجوزهای لازم را بگیرند که اخطارهایی هم در این زمینه داده شده و اقدامات مورد نیاز برای دریافت مجوز در حال انجام است.
به گفته رییس اتحادیه نانوایان نان سنگکی تا پایان سال گذشته حدود 30 درصد از نانواییهای سنگکی آزادپز شدند و از آردهای با کیفیت برای تهیه نان استفاده میشود.(ایسنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد