داعش در آستانه ورشکستگی است

گروه تروریستی داعش با از دست دادن کنترل حداقل سه چاه نفتی در عراق از منابع مالی سرشار نفتی بی نصیب شده و در آستانه ورشکستگی قرار دارد.
کد خبر: ۷۸۶۰۹۲
داعش در آستانه ورشکستگی است

روزنامه آلمانی زودویچه زایتونگ در شماره روز پنجشنبه خود نوشت، به علت عملیات گسترده نظامی ارتش عراق علیه داعش این گروه تروریستی تنها یک چاه نفت در اختیار دارد.

نیروهای عراقی روز چهارشنبه عملیات پاکسازی منطقه السجاریه در شرق الرمادی در استان الانبار را از دست تروریست های داعش آغاز کردند.

چاه نفتی که در اشغال داعش است تنها ظرفیت تولید روزانه دوهزار بشکه نفت را دارد.

گروه تروریستی داعش از تابستان گذشته بخش هایی از شمال عراق را اشغال کرده و تاکنون مرتکب جنایات زیادی شده است.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها