محصول جدید کادیلاک به عنوان منحصر به فردترین خودروی این کمپانی در نمایشگاه خودرو نیویورک رونمایی می شود.
این محصول دارای قابلیت و ویژگی های متفاوتی است، «CT۶» وزنی کمتر از یک مدل «BMW ۵Series» داشته یا از نظر ساختار داخلی شبیه به «۷ Series» است.
قدرت CT۶ از سه موتور مختلف در انواع چهار سیلندر توربو با قدرت ۲۶۵ اسب بخار،۲ توربوی ۳.۰ لیتر شش سیلندری با قدرت حدود ۴۰۰ اسب بخار و گشتاور ۵۴۳ نیوتن متر تامین می شود.
اما کادیلاک در تولید این خودروی جدید از فناوری منحصر به فردی استفاده کرده که گفته می شود برای اولین بار در صنعت یک موتور توربوشارژ شش سیلندری است.
موتور توربوشارژ ۶ سیلندری کادیلاک سازگار با عدم آلودگی است تا بتواند به خنثی کردن اثر سیلندرها بپردازد. CT۶ هم محرک چرخ عقب است و هم محرک تمام چرخ ها.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان