به گزارش جام جم کلیک: شاید بسیاری از افراد نیازی به اپلیکیشنهای معروف و محبوبی مانند وایبر، اینستاگرام یا... نداشته باشند اما بدون شک مرورگرها از مواردی هستند که برای هر کاربری ضروری خواهند بود. خوشبختانه در زمینهی مرورگرها، بر خلاف موضوعات دیگری همچون مدیریت باتری، پاکسازی رم و... تعداد زیادی اپلیکیشن خوب و کاربردی وجود دارد که قدرت انتخاب را به حد زیادی بالا میبرد و کاربر مجبور نیست تا از بین یک الی دو اپلیکیشن به اجبار یکی را انتخاب کند.
Firefox
نامی که برای هیچ کاربری ناآشنا نیست. موزیلا که از سالها پیش در زمینهی مرورگرهای کامپیوتر فعالیت خود را با فایرفاکس آغاز کرده بود، بعد از همهگیر شدن گوشیهای موبایل در بین کاربران، نسخهی اندرویدی نرمافزار خود را نیز منتشر کرد که در مقایسه با نسخهی کامپیوتری خود هیچچیز کم نداشت. تمام امکاناتی که در فایرفاکس کامپیوتر موجود بود، در نسخهی اندرویدی آن نیز وجود دارد. از جمله پشتیبانی از افزونهها، امکان Sync کردن بوکمارکها، ذخیره صفحات، بوکمارک کردن سایتهای دلخواه و دهها امکان دیگر که باعث به وجود آمدن یک مرورگر فوقالعاده شدهاند. همچنین در نسخهی اندروید این اپلیکیشن حالتی با عنوان "حالت مطالعه" در نظر گرفته شده است که با انتخاب آن، تمام ارکان اضافی یک سایت مانند تبلیغات و... حذف میشوند و متن اصلی سایت به صورت ستونی و بدون نیاز به چپ و راست بردن متن برای شما به نمایش در میآید. تمام این امکانات علاوه بر نکات مثبتی که به فایرفاکس اندرویدی اضافه کردهاند، باعث سنگین شدن این نرمافزار نیز شدهاند به طوری که شاید گوشیهای ضعیفتر با رم زیر یک گیگابایت، در استفاده از این اپلیکیشن با کندی مواجه شوند.
دانلود رایگان مرورگر Firefox از مایکت
دانلود رایگان مرورگر Firefox از گوگلپلی
به عقیدهی بسیاری از کاربران تنها مرورگری که چه در گوشیهای موبایل و چه در کامپیوترها قادر است با فایرفاکس رقابت کند و حتی از آن بهتر نیز باشد گوگلکروم است. مرورگری از شرکت گوگل که مانند تمام برنامههای دیگر این شرکت، با پشتوانهای قوی برای بهترین شدن منتشر شده است. کروم نسخهی موبایل نیز مانند فایرفاکس از تمامی امکاناتی که در نسخهی کامپیوتری خود داشته است پشتیبانی میکند و نکتهای که باعث برتری نسبی کروم اندرویدی به فایرفاکس شده است، عدم سنگین بودن این اپلیکیشن است. در واقع اگر هر دو نرمافزار را تست کرده باشید حتما موافق خواهید بود که کروم بسیار سبکتر و روانتر از فایرفاکس اجرا میشود و مشکلاتی از قبیل دیر اجرا شدن، بسته شدن مرورگر و... خیلی کمتر از فایرفاکس در این نرمافزار دیده میشود (البته در گوشیهای نه چندان قوی). همچنین این اپلیکیشن بر خلاف فایرفاکس، برای پلتفرم آیاواس نیز منتشر شده است که یک امتیاز مثبت در قیاس با فایرفاکس به حساب میآید.
دانلود رایگان مرورگر Chrome از مایکت
دانلود رایگان مرورگر Chrome از گوگلپلی
دانلود رایگان مرورگر Chrome از اپاستور
Opera
بیشتر کاربران موبایل، اپرا را با اپلیکیشن فوقالعادهی Opera Mini میشناسند که قادر بود با سرعت شگفتآوری صفحات اینترنتی را باز کند و با امکاناتی همچون عدم بارگذاری تصاویر که در اختیار کاربران قرار میداد و باعث صرف کمترین هزینه برای باز کردن یک صفحه در دورانی که اینترنت GPRS رایج بود، به بهترین و محبوبترین مرورگر گوشیهای جاوا تبدیل شده بود. بعد از روی کار آمدن اندروید این اپلیکیشن برای این سیستم عامل نیز منتشر شد اما به دلیل آن که اپرا یک نسخهی کاملتر با عنوان Opera Mobile نیز برای این سیستمعامل منتشر کرد، Opera Mini آنطور که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفت و به نوعی زیر سایهی برادر بزرگتر خود که امکاناتی در حد نسخهی کامپیوتری Opera را به کاربران اندروید میداد قرار گرفت. Opera Mobile نیز یکی دیگر از مرورگرهای بهنام و محبوب است که امکانات فوقالعادهای را در گوشی موبایل در اختیار شما قرار میدهد. اگر قبلا از مرورگر اپرا در کامپیوتر خود استفاده کرده باشید حتما با امکانات جالب آن آشنا هستید. شما در نسخهی اندروید این اپلیکیشن نیز به تمامی امکانات نسخهی کامپیوتری آن دسترسی خواهید داشت.
دانلود رایگان مرورگر Opera از مایکت
دانلود رایگان مرورگر Opera از گوگلپلی
Dolphin
سه مرورگر قبلی را میتوان به نوعی مناسب دانست اما مطمئنا کاربرانی که از گوشیهای متوسط استفاده میکنند هرگز لقب ایدهآل را به آن مرورگرها نخواهند داد چراکه استفاده از سه مرورگر قبلی در گوشیهای متوسط با کندی و مشکلات متعدد همراه است. بنابراین انتخاب ایدهآل برای این دسته از کاربران باید در مرورگرهای سبک تری جستجو شود. Dolphin Browser یک مرورگر سبک است که شما با استفاده از آن به راحتی میتوانید لذت وبگردی در گوشیهای متوسط را تجربه کنید. این اپلیکیشن تقریبا تمام امکانات مهمی که در گوشی موبایل به آنها نیاز پیدا میکنید در اختیار شما قرار میدهد اما بر خلاف سه مرورگر قبلی از حجم کمتر و محیط سبکتری برخوردار است. اگر تا به حال این مرورگر را امتحان نکردهاید حتما همین حالا اقدام به نصب و امتحان آن روشی گوشی خود کنید. بدون شک سرعت اجرا و کار با اپلیکیشن شما را متعجب خواهد کرد.این مرورگر، برای تمامی پلتفرمهای موبایل یعنی اندروید، آیاواس و ویندوزفون منتشر شده است.
دانلود رایگان مرورگر Dolphin از مایکت
دانلود رایگان مرورگر Dolphin از گوگلپلی
دانلود رایگان مرورگر Dolphin از اپاستور
دانلود رایگان مرورگر Dolphin از ویندوزفون استور
Cm Browser
صاحبان گوشیهای قدیمیتر و به اصطلاح ضعیفتر نیز نگران نباشند. برای گوشیهای آنها نیز مرورگری را در نظر گرفتهایم که علاوه بر امن بودن، فوقالعاده سبک است. روان بودن رابط کاربری این اپلیکیشن به قدری بالا است که بسیاری از کاربران با وجود داشتن گوشیهایی با رمهای یک گیگابایت و بالاتر نیز در حال استفاده از این اپلیکیشن هستند. CM Browser که سازندهی آن، همان تیم تولیدکنندهی اپلیکیشنهای بینظیر Clean Master و Battery Doctor است، تنها با حجم یک مگابایت در اختیار شما است که در مقایسه با حجم 30 مگابایتی فایرفاکس یک شاهکار به حساب میآید. نگران نباشید این حجم فوقالعاده کم هیچچیز از تواناییهای این مرورگر کم نکرده است و شما به هر امکان ضروری که در مرور وب به آن نیاز پیدا کنید دسترسی خواهید داشت و میتوانید حتی با ضعیفترین گوشی اندرویدی نیز، به طور کاملا روان به مرور بیدردسر صفحات وب بپردازید.
دانلود رایگان مرورگر CM Browser از مایکت
دانلود رایگان مرورگر CM Browser از گوگلپلی
جمعبندی
همانطور که در ابتدای مطلب نیز گفته شد مرورگرها یکی از معدود موضوعاتی هستند که اپلیکیشنهای فوقالعادهی زیادی برای آن موجود است که نامهای بزرگی همچون فایرفاکس و کروم در کنار اپلیکیشنهای فوقالعاده روانی مانند CM Browser به چشم میخورد و تقریبا تمامی آنها انتخابهایی کامل و ایدهآل خواهند بود و انتخاب، بیشتر به سلیقهی کاربر و البته سختافزار گوشی وابسته خواهد بود. نظر شما در این باره چیست؟ کدام مرورگر را انتخاب بهتری میدانید؟
منبع: زومیت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت