
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "خالد العبیدی" در مراسم نمایش سلاح های پیشرفته گفت: همه عشایر و اهالی استان موصل در کنار ارتش و پلیس علیه تروریسم می جنگند.
وی خاطرنشان کرد: باید نیازمندی های آزاد سازی موصل تامین شود که البته این آزادی نزدیک خواهد بود ، هدف نیروهای مسلح ، آزاد سازی تمام عراق جهت بازگشت آوارگان به خانه ها یشان است .
العبیدی پیش از این گفته بود ، آزاد سازی شهر موصل از سیطره داعش پایان کار این گروه و تروریسم است و نظام قدم های زیادی به منظور مجهز سازی ارتش به پیشرفته ترین سلاح و تجهیزات برداشته است .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛