جام جم سرا: این مهارتها به دانش آموزان کمک میکند تا خود را به عنوان یک داوطلب برنده در کنکور ورودی دانشگاهها مطرح کنند و به آنها اطمینان میدهد که برای فایق آمدن بر یک چالش جدید در دوران تحصیل کاملا آماده و مجهز باشند. در حال حاضر تنها تعداد اندکی از دانشجویان به این مسئله که چقدر مهارتهای آسان بر موفقیت آنها در دانشگاه کمک میکند اندیشیدهاند.
به نقل از یو.اس نیوز، مهارتهایی که تقویت آنها میتواند منجر به موفقیت بزرگ در آینده تحصیلی دانشجویان شود شامل موارد ذیل میشود:
- نظم و سازماندهی
بسیاری از مهارتها بدون زمانبندی و نظم تقویت نمیشوند. مهارت زمان بندی و نظم کمک میکند تا به طور موثر تمام برنامههای تحصیلی خود را منظم و اجرا کنید. با زمان بندی مناسب میتوان به خوبی فعالیتهای تحقیقی را گردآوری و اجرا کرد. از آنجا که دوره دانشجویی یک مرحله آماده سازی جدی برای آینده حرفهای دانشجویان محسوب میشود، تقویت این مهارتهای ساده و ابتدایی برای آینده شغلی آنها نیز بسیار موثر و مفید خواهد بود.
- مدیریت زمان
تحصیل در دانشگاه همراه با شرکت در کلاسهای ورزشی و فوق برنامه و همین طور اشتغال، تقویت مهارت مدیریت زمان را بیش از پیش ضروری میکند. حتی اگر قصد داشته باشید تمام کارهای فوق را انجام دهید باید فهرستی از اهداف و اولویتهای خود تهیه کنید چون به زودی کلاسها شروع میشود و استادان به ازای هر یک ساعت تدریس در کلاس سه الی چهار ساعت تکلیف منزل به شما میدهند. در صورت عدم برنامه ریزی و زمان سنجی، انجام این فعالیتها امکانپذیر نیست.
برخی از دانشجویان با زمان بندی مناسب میتوانند تعداد مشخصی از فعالیتهای خود را با تمرکز بیشتر و کاملتر انجام دهند.
- کارِ گروهی
مهارت انجام کارِ گروهی به شما این امکان را میدهد تا بتوانید با افرادی که در انتخاب آنها نقشی نداشتهاید به راحتی کار کنید.
این مهارتهای ساده نقش بسیار مهمی دارند زیرا میتوانند به شما کمک کنند تا خود را با شرایط مختلف تطبیق دهید و در امر تحصیل خود به پیشرفتهای قابل توجهی دست پیدا کنید. آنها همچنین به شما میآموزند چگونه با دیگران رفتار انعطافپذیر داشته باشید. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت