جام جم سرا به نقل از تسنیم: ساسان ساکت با اشاره به اینکه اگر فردی در اصطلاح عامیانه حرص و جوش بخورد و نتواند با کلام ابراز وجود کند، بیشتر دچار سردردهای روانی و میگرنی میشود، اظهار داشت: در مورد تئوری سردردهای میگرنی هنوز اختلاف نظرهای بسیاری وجود دارد اما به طور کلی این سردردها موسوم به سردردهای عروقی هستند اما آنچه بسیار دیده میشود سردردهای تنشی و عروقی است که بیشتر به نوع زندگی افراد بستگی دارد و مربوط به تعامل آنها با اجتماع میشود.
این فوق تخصص اعصاب افزود: از دید روانپزشکی عامل ایجاد سردردهای میگرنی، استرسها و تنشهای عصبی است که ممکن است در اثر بیخوابی، خستگی و حتی گرسنگی باشد.
وی با بیان اینکه بیشتر کسانی که دچار سردرد میشوند افرادی با استرس زیاد و ناتوان در ابراز وجود مشکل خود هستند، عمده داروهای تجویز شده برای این افراد را در دست روانپزشکان دانست که شامل داروهای ضد افسردگی و ضد اضطراب است.
او در این باره گفت: مکانیسم داروها به گونهای است که طاقت فرد را برای مقابله با مشکلات بیشتر میکند، ظرفیت وجودی فرد را برای ابراز خود بیشتر میکند، فرد قدرت انطباق بیشتری با محیط پیدا میکند، قدرت حل مسئله برای وی افزایش مییابد و در نتیجه دچار سردردهای عروقی نمیشود. بنابراین سردردها منشا روانی دارند و ارتباط تنگاتنگی با سبک و شیوه زندگی پیدا میکند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد