به گفته این پزشکان، داروهای موجود برای درمان میگرن که یک اختلال عصبشناختی شایع است در بسیاری از بیماران بیتاثیر بوده یا با عوارض جانبی جدی همراه است. راهبردهای فعلی برای ارائه شیوههای درمانی جدید میگرن بر اساس دانشی است که به سطح هورمون ایجاد کننده درد به نام «کالسیتونین» در مبتلایان به میگرن مربوط میشود.
در سالهای اخیر گروهی از داروها موسوم به «gepants» تولید شدهاند که حملههای میگرنی را از طریق متوقف کردن فعالیت گیرندههای پپتیدی وابسته به ژن کالسیتونین از بین میبرند. با این حال متخصصان به تازگی دریافتند که گیرنده دیگری به نام «AMY۱» نقش مهمی در فعالیت پپتید وابسته به ژن کالسیتونین در زمان حمله میگرنی بازی میکند.
یکی از متخصصان این مطالعه گفت: در بررسی خود مشاهده کردیم پپتید وابسته به ژن کالسی تونین دومین نقطه از سطح سلولهای عصبی احساس کننده درد به نام «AMY۱» را فعال میکند که داروی «gepants» برای متوقف ساختن آن طراحی نشده است.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، پزشکان با بیان اینکه این یافته میتواند نقش کلیدی در درمان میگرن و تولید داروهای جدید داشته باشد، اظهار داشتند: بررسیهای بیشتری لازم است انجام شود تا به طور دقیق مشخص شود که چگونه پپتید وابسته به ژن کالسی تونین و «AMY۱» روی سلولهای دخیل در بروز سردرد نقش دارند. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم