سرهنگ مصطفی ویسمهای رئیس پلیس آگاهی استان مرکزی با تایید این خبر گفت: روز پنجشنبه بلافاصله بعد از دریافت گزارش قتل در 30 متری میقان اراک مأموران به محل حادثه اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه موضوع توسط پزشکی قانونی همچنان در دست بررسی است و علل اصلی این حادثه هنوز اعلام نشده است، افزود: چیزی که از شواهد امر پیداست نشان میدهد که شوهر معتاد بوده و بعد از بحثی که بین زوجین رخ داده، مرد از حالت عادی خارج شده و همسر خود را به قتل رسانده است.
ویسمهای اضافه کرد: مرد پس از قتل همسر، و به دنبال عدم تحمل شرایط پیش آمده خود را حلقآویز کرده است اما علت اصلی حادثه توسط کارشناسان پزشکی قانونی استان در دست بررسی است و منتظر پایان تحقیقات و اعلام نتیجه نهایی هستیم. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا