جامجمسرا: مریم شیرمستی توصیه کرد: شود افرادی که کلسترول بالا ندارند مصرف گوشت قرمز را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
این کارشناس تغذیه دل و زبان را نیز از دیگر منابع تامین آهن برشمرد و تاکید کرد: جگر هم از منابع خوب تامین آهن است، اما در مقایسه با دل آهن کمتر و کلسترول بیشتری دارد. افراد کمخون میتوانند یک بار در هفته از دل، جگر و یا زبان استفاده کنند.
وی عدسی، سبزیجات پررنگ از جمله کلم بروکلی، اسفناج و سبزی خوردن را از جمله منابع گیاهی تامین آهن دانست و افزود: بهتر است همراه منابع آهن از مواد غذایی دارای ویتامین C نیز استفاده شود که جذب آهن را بالا میبرد. همچنین ویتامین C را میتوان از گوجه، آبلیموی تازه و... تامین کرد.
این کارشناس تغذیه همچنین مصرف مکملهای آهن همراه با اسیدفولیک را برای افرادی که کمخونی دارند ضروری دانست که بسته به میزان کم خونی میزان مصرف آن متفاوت است.
به گفته شیرمستی، خانمها میتوانند یک روز در میان قرص آهن مصرف کنند و افرادی که کمخونی شدید دارند حتی دو بار در روز هم میتوانند مصرف کنند.
وی به نقش قهوه، چای و نوشابه در پیشگیری از جذب آهن هم اشاره و خاطرنشان کرد: توصیه میشود افراد یک ساعت قبل و دو ساعت بعد از غذا از مصرف این مواد خودداری کنند.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه چای سبز هم همین اثر را دارد، تاکید کرد: مصرف لبنیات و کلسیم هم میتواند باعث کاهش جذب آهن شود.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم