طرح ویژه برای مرخصی زایمان فرهنگیان

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اعلام طراحی طرحی ویژه برای مرخصی زایمان فرهنگیان گفت: اجرای طرح افزایش مرخصی زایمان فرهنگیان به‌دلیل بار مالی زیادی که برای آموزش و پرورش به همراه دارد به سال آینده موکول می‌شود.
کد خبر: ۷۰۶۲۲۴

سیدمحمد بطحایی در گفت‌وگو با مهر درباره جزئیات طرح جدید افزود: این نوع مرخصی زایمان با مرخصی زایمانی که در بقیه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها اجرا می‌شود، متفاوت است، چون هدف ما این است که در وهله اول تقویم سال تحصیلی روال عادی خود را طی کند و در وهله دوم نیز دانش‌آموزان در طول سال با دو معلم روبه‌رو نشوند.

وی اظهار کرد: در این طرح ویژه به‌طور مثال اگر فرهنگی در ماه دی وقت زایمان داشته باشد، از ابتدای سال تحصیلی به مرخصی می‌رود تا هم آن فرد با آسودگی این دوران را سپری کند و هم دانش‌آموز در آموزش و یادگیری و تحصیل خود با مشکل و سختی مواجه نشود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها