دکتر محمد صفریان با اشاره به اینکه این میوهها دارای فیبر است و آب موجود در آنها در ساعات اولیه پس از سحر آزاد میشود، گفت: توصیه میشود در ماه مبارک رمضان از مواد غذایی که دارای فیبر است و آب بیشتری جذب میکنند به عنوان نوعی ذخیره آب بدن استفاده شود.
وی افزود: در ساعات اولیه پس از افطار که افراد احساس تشنگی زیادی دارند، افراد باید از میوه هایی با درصد آب فراوان مانند هندوانه، خربزه و طالبی استفاده کنند.
این متخصص تغذیه گفت: مواد غذایی که بتوانند به طور تدریجی کربوهیدرات موجود در خود را آزاد کنند مانند میوهجات، سبزیجات، حبوبات و غلات سبوسدار از این دسته هستند.
صفریان با بیان اینکه مصرف این مواد غذایی در وعده سحر میتواند موجب احساس سیری بیشتری در فرد شود، افزود: مواد شامل قند، شکر، انواع بیسکوئیت و شکلاتها، شیرینیها، نوشابه و آبمیوههای مصنوعی، انواع دسرهای شیرین، زولبیا و بامیه، نانهای بدون سبوس مانند نان سفید، نان باگت و ... به دلیل اینکه کربوهیدرات موجود در خود را به سرعت آزاد میکنند موجب قندخون و گرسنگی سریعتر میشود.(ایسنا)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد