دکتر محمد صفریان با اشاره به اینکه این میوهها دارای فیبر است و آب موجود در آنها در ساعات اولیه پس از سحر آزاد میشود، گفت: توصیه میشود در ماه مبارک رمضان از مواد غذایی که دارای فیبر است و آب بیشتری جذب میکنند به عنوان نوعی ذخیره آب بدن استفاده شود.
وی افزود: در ساعات اولیه پس از افطار که افراد احساس تشنگی زیادی دارند، افراد باید از میوه هایی با درصد آب فراوان مانند هندوانه، خربزه و طالبی استفاده کنند.
این متخصص تغذیه گفت: مواد غذایی که بتوانند به طور تدریجی کربوهیدرات موجود در خود را آزاد کنند مانند میوهجات، سبزیجات، حبوبات و غلات سبوسدار از این دسته هستند.
صفریان با بیان اینکه مصرف این مواد غذایی در وعده سحر میتواند موجب احساس سیری بیشتری در فرد شود، افزود: مواد شامل قند، شکر، انواع بیسکوئیت و شکلاتها، شیرینیها، نوشابه و آبمیوههای مصنوعی، انواع دسرهای شیرین، زولبیا و بامیه، نانهای بدون سبوس مانند نان سفید، نان باگت و ... به دلیل اینکه کربوهیدرات موجود در خود را به سرعت آزاد میکنند موجب قندخون و گرسنگی سریعتر میشود.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ
حمید درخشان در تحریریه «جامجم»:
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید