جام جم سرا: در این بررسی اطلاعات مربوط به تعدادی بیمار که از داروهای ضدلختگی خون موسوم به داروهای «ترومبولیتیک» برای از بین رفتن لختههای خطرزا در ریههایشان مصرف کرده بودند، بازبینی شد. نتایج بررسیها تایید کرد به رغم آنکه این داروها توانسته بودند در حفظ طول عمر بیماران نقش داشته باشند اما از سوی دیگر آنان را با خطر خونریزی به خصوص در ناحیه مغز مواجه کرده بود.
دکتر «جوشوآ بکمن» از بیمارستان زنان بوستون که در این مطالعه شرکت نداشت، گفت: این مطالعه درک ما را درباره تاثیرات این داروها بر بدن افزایش داد اما به استناد نتایج این مطالعه نمیتوان برای تمام بیماران نظر یکسان و قطعی اعلام کرد. همچنین روش درمانی برای از بین بردن لختههای خون مزیتهایی دارد اما لازم است مطالعات بیشتری برای تعیین نوع داروی مناسب و توصیه آن به بیماران انجام شود.
به نقل از ایسنا، دکتر «جی گیری» از دانشگاه پنسیلوانیا در فیلادلفیا و متخصص ارشد این مطالعه گفت: در بررسی اخیر اطلاعات مرتبط با 2115 بیمار مورد ارزیابی قرار گرفت و مشاهده شد که احتمال مرگ زودرس در بین افرادی که از داروهای ضدلختگی خون مصرف کرده بودند تا 47 درصد کاهش پیدا کرد، هرچند خطر خونریزی نیز در این افراد در مقایسه با گروهی که از داروهای پیشگیری از تشکیل لخته خونی مصرف کرده بودند، حدود سه برابر افزایش یافت.
به نقل از هلث دی نیوز، با این حال این تیم تخصصی در بررسی خود دریافتند که خطر خونریزی شدید ناشی از مصرف داروهای ضدانعقاد خون در بیماران 65 ساله و جوانتر به مراتب کمتر بوده و افزایش قابل توجهی ندارد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد