کاهش 60 درصدی تولید انجیر و انار در بردسکن

رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی بردسکن خراسان رضوی گفت: طبق برآوردهای انجام شده تولید دو محصول انار و انجیر به طور میانگین 60 درصد کاهش یافته است.
کد خبر: ۶۸۳۰۴۸
کاهش 60 درصدی تولید انجیر و انار در بردسکن

به گزارش ایسنا، احمد نادری افزود: در سال زراعی 93ـ92 به دلیل وقوع سرمازدگی و افت درجه حرارت خسارت قابل توجهی به محصولات باغی انار و انجیر وارد شد، به طوری که با خسارت وارده به جوانه‌های زایشی فرآیند گل‌دهی این محصولات در بسیاری از مناطق شهرستان بشدت کاهش یافته است.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود با کاهش تولید انار و انجیر و با احتساب میانگین قیمت انار و انجیر در سال گذشته، مبلغ 33 میلیارد ریال خسارت به کشاورزان بردسکن تحمیل شود.

نادری خاطرنشان کرد: انار، انگور، انجیر و پسته از جمله مهم‌هترین محصولات باغی شهرستان بردسکن محسوب می‌شود که با سطح زیر کشت 14 هزار هکتار، 85 درصد سطح باغات شهرستان را به خود اختصاص داده است.

رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی بردسکن افزود: بردسکن در تولید محصول انجیر و انار به ترتیب مقام اول و دوم استان را داراست.

newsQrCode
برچسب ها: انجیر بردسکن
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
۰
۰
درحسرت یك خبر خوش
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها