توصیه‌های رفتاری به مردانی با دو خانواده

مردی ۳۸ ساله هستم. ۱۳ سال پیش ازدواج کردم. با اجازه همسر اولم، ازدواج مجدد کردم و یک فرزند ۱۲ ساله دارم. پس از ۴۰ روز از ثبت ازدواج دومم، همسر اولم زیاد بهانه گیری می‌کند و دومی هم برخلاف وعده‌هایش، خرج‌های زیادی برایم می‌تراشد. حالا باید چه کار کنم؟
کد خبر: ۶۷۸۶۵۲
توصیه‌های رفتاری به مردانی با دو خانواده

جام جم سرا:
به طور کلی مشاوران و کار‌شناسان خانواده ازدواج دوم آقایان را توصیه نمی‌کنند مگر در شرایط بسیار خاص. با این حال اکنون شما ازدواج دوم را انجام داده و راه سختی در پیش دارید چرا که اگر نتوانید دو زندگی را مدیریت کنید با مشکلات جدی روبه رو خواهید شد. باید تا جایی که امکان دارد، سعی کنید بین دو همسرتان اعتدال را در تمام زمینه‌ها اعم از مسائل مادی، معنوی و عاطفی رعایت کنید.

به همسر اول حق بدهید!

در رابطه با همسر اولتان در ابتدا سعی کنید احساسات او را در نظر بگیرید. بعد از ۱۲سال زندگی مشترک به وی حق بدهید که احساس دلشکستگی، حسادت، ناراحتی، ترس از دست دادن شما و جایگاه خود در زندگی و حتی احساس از دست رفتن آبرویش را داشته باشد. انتظار نداشته باشید که با وجود رضایت دادن به ازدواج مجدد شما بتواند راحت و سریع با این موضوع سازگار شود.

- به وی فرصت بیان احساسات و نگرانی‌هایش را بدهید و در این هنگام فقط شنونده باشید و احساساتش را انکار و قضاوت نکنید.
- همسرتان برای پذیرش این موضوع به زمان نیاز دارد. پس در برابر ناراحتی وی صبور باشید و به او فرصت بدهید.
- نگرانی‌های وی را تا جایی که در توان دارید، رفع کنید و در مواردی که نمی‌توانید، صادقانه به او توضیح دهید تا به حساب بی‌اعتنایی شما گذاشته نشود.
- سعی کنید لحظات دونفره بیشتری با همسرتان داشته باشید و محبت خود را به ایشان بیشتر از قبل ابراز کنید.
- اگرهمسرتان درباره زندگی دوم شما پرس و جو کرد با لحن آرام او را از این کار بازدارید.

دنبال علت رفتار همسر دوم باشید

و اما درباره همسر دومتان: ابتدا ببینید که دلیل این زیاده خواهی چیست؟ آیا شما در زمینه مالی اعتدال را بین دو خانواده خود رعایت نمی‌کنید؟ آیا همسر دومتان به دنبال محکم کردن جایگاه خود در زندگی شماست؟ آیا از مورد خاصی در زندگی با شما ناراضی است و با ولخرجی این موضوع را ابراز می‌کند؟ در این باره سعی کنید هر وقت که هردو آرام هستید با یکدیگر صحبت کنید. شرایط مالی خود را برای او توضیح دهید و میزانی را که می‌توانید برایش خرج کنید مشخص کنید. به گفته‌های او نیز به دقت و بدون قضاوت گوش دهید. در صورتی که دلایل همسرتان غیرمنطقی بود با لحن آرام و منطقی به او توضیح دهید که نمی‌توانید خواسته‌هایش را برآورده کنید و زیر بار ولخرجی‌های او نروید.

حواستان به فرزندتان باشد

اما نکته مهم دیگری که به شما پیشنهاد می‌کنم به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید فرزندتان است. اگر فرزندتان پسر است شما الگوی او هستید و اگر دختر است اولین مرد زندگی او. تا حد امکان او را از این جریانات دور نگه دارید و با همسر اولتان جلوی فرزندتان در این باره صحبت نکنید. مخصوصا که فرزندتان در اوایل دوران حساس نوجوانی به سر می‌برد و آرامش خانه مهم‌ترین چیز برای اوست. همچنین بهتر است زمان خاصی را فقط به خود و فرزندتان اختصاص دهید. اگر همسرتان پیش فرزندتان از شما شکایت یا ابراز ناراحتی می‌کند او را از این کار بازدارید. (مهرناز صفرزایی - خراسان)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها