عکاس انقلاب به خاک سپرده شد

پیکر زنده یاد حسین پرتوی عکاس انقلاب از خانه هنرمندان تهران به سوی قطعه هنرمندان بهشت زهرا بدرقه و به خاک سپرده شد.
کد خبر: ۶۷۵۶۲۶
عکاس انقلاب به خاک سپرده شد

حیاط خانه هنرمندان ایران از صبح روز 30 اردیبهشت ماه باز هم شاهد بدرقه یکی دیگر از هنرمندان بنام ایران به سوی آرامگاه ابدی بود.

پیکر حسین پرتوی با حضور شمار زیادی از اهالی مطبوعات و دوستداران این هنرمند فقید و با همراهی شماری از مسئولان تشییع و به سمت قطعه هنرمندان ایران بدرقه شد.

در این مراسم علی ربیعی وزیر کار، احمد مسجد جامعی رئیس شورای اسلامی شهر تهران، علی مرادخانی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شماری از دوستان و همکاران زنده یاد حسین پرتوی به بیان مطالبی درباره این هنرمند فقید پرداختند.(تسنیم)

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها