یک فوق‌تخصص آنکولوژیست گفت: استفاده از غذاهای کبابی، غذاهای مانده، قرار گرفتن در معرض نور خورشید و ارتباطات جنسی محافظت‌نشده از عوامل تهدید‌کننده و شیوع انواع سرطان‌هاست.
کد خبر: ۶۶۳۷۳۹
عوامل سرطان را بشناسید

دکتر محمد عباسی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: استفاده از غذاهای کبابی، غذاهای مانده، قرار گرفتن در معرض نور خورشید و ارتباطات جنسی محافظت‌نشده از عوامل تهدید‌کننده و شیوع انواع سرطان‌هاست. در صورتی که رعایت تمامی ضوابط بهداشتی از جمله خودمراقبتی و چکاب مداوم انجام شود براحتی می‌توان از سرطان‌ها پیشگیری کرد.

وی گفت: استفاده از سیگار، مواد مخدر و الکل را عاملی برای افزایش ابتلا به انواع سرطان‌ها است.

وی تاکید کرد: افراد باید نسبت به انجام آزمایش‌های سالانه توجه ویژه داشته باشند و در صورت وجود علائمی مانند گیر‌کردن غذا در مسیر غذایی، هر نوع خونریزی غیرطبیعی از بینی، مقعد، مجاری ادرار و واژن و وجود توده‌ در صورتی که در مدت یک ماه از بین نرود به پزشک مراجعه کنند و این نوع علائم را کوچک نشمارند.

بسیاری از سرطان‌ها در صورت تشخیص زودرس قابل درمان است، اما متاسفانه در جامعه ما زمانی افراد مبتلا به سرطان به پزشک مراجعه می‌کنند که بیماری پیشرفته شده و پزشک تنها به دنبال کاهش درد بیمار در زمان زندگی فرد است.

newsQrCode
برچسب ها: بیماری سرطان
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها