شیوا فرجی در گفتوگو با فارس در مورد نقش سدیم موجود در غذا و افزایش فشار خون گفت: نمک حاوی دو عنصر کلر و سدیم است که سدیم موجود در آن سبب بالا رفتن فشار خون و در صورت افراط در مصرف موجب سکته قلبی و مغزی میشود. از طرفی پتاسیم به عنوان یکی از نیازهای اصلی بدن در پایین آوردن فشارخون و پیشگیری از بیماریهای قلبی بسیار موثر است.
وی افزود: برخی غذاها با اینکه شور هم نیست، اما حاوی سدیم بالایی است، به عنوان مثال یک تخممرغ حاوی 80 میلیگرم سدیم و هر واحد شیر و خامه 50 کیلوگرم سدیم دارند. تمام غذاهای فرآوری شده و بستهبندی مانند سوسیس و کالباس، فستفودها، کنسروها، چیپس و پفک نیز سرشار از سدیم هستند، به طوری که در صد گرم آنها 1500 میلیگرم سدیم وجود دارد.
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد
آمار و ارقام از درخشش قایقرانان برای حضور در پاریس خبر میدهد
حسن عزالدین، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» تصریح کرد