خامه، فشار خون را بالا می‌برد

برخی فکر می‌کنند که فقط نمک عامل افزایش فشار خون است، در حالی‌که همه غذاهای حاوی سدیم مانند تخم‌مرغ، خامه، شیر، جوش شیرین، فست فودها و کنسروها فشارخون را بالا می‌برند.
کد خبر: ۶۵۳۹۳۰

شیوا فرجی در گفت‌وگو با فارس در مورد نقش سدیم موجود در غذا و افزایش فشار خون گفت: نمک حاوی دو عنصر کلر و سدیم است که سدیم موجود در آ‌ن سبب بالا رفتن فشار خون و در صورت افراط در مصرف موجب سکته‌ قلبی و مغزی می‌شود. از طرفی پتاسیم به عنوان یکی از نیازهای اصلی بدن در پایین آوردن فشارخون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی بسیار موثر است.

وی افزود: برخی غذاها با این‌که شور هم نیست، اما حاوی سدیم بالایی است، به عنوان مثال یک تخم‌مرغ حاوی 80 میلی‌گرم سدیم و هر واحد شیر و خامه 50 کیلوگرم سدیم دارند. تمام غذاهای فرآوری شده و بسته‌بندی مانند سوسیس و کالباس، فست‌فودها، کنسروها، چیپس و پفک نیز سرشار از سدیم هستند، به طوری که در صد گرم آنها 1500 میلی‌گرم سدیم وجود دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها