
فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: 17گردان شامل 16 گردان بیت المقدس و یک گردان کوثر به مدت دو روز در این رزمایش شرکت دارند.
سردار حسینعلی یوسفعلی زاده افزود: این رزمایش با رمز یاجوادالائمه(ع) و شعار «مرزبانان غیور، ولایت تا ظهور» امروز و فردا در این استان عملیاتی می شود که چهار هزار بسیجی در آن مشارکت دارند.
وی گفت: رزمایش در بجنورد مرکز خراسان شمالی در منطقه عمومی علی آباد اجرا خواهد شد.
فرمانده سپاه خراسان شمالی افزود: دفاع از کوی و برزن، آموزش تاکتیکهای مختلف، عملیات تاخیری، پدافند غیرعامل، امداد و نجات، مقابله با ناآرامیهای اجتماعی، دفاع از مراکز حساس و مهم، تاخت و ضدهلی برن، راهپیمایی تاکتیکی شبانه و آموزش کنترل اغتشاشات از جمله برنامه های این رزمایش است.
سردار یوسفعلی زاده گفت: برگزاری نشستهای بصیرتی، فکری و روشنگری و حلقه های صالحین از دیگر برنامه های این رزمایش است.
فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی افزود: برگزاری رزمایش و تمرین علاوه بر آمادگی نیروها، به مردم نیز اطمینان می دهد که اگر دشمن جسارت کند پاسخ کوبنده ای دریافت خواهد کرد.
وی گفت: در این دو روز هر کدام از نیروهای شرکت کننده در رزمایش 16 ساعت به صورت عملی آموزش خواهند دید.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد