جام جم سرا: یکی از مهمترین مسائل روزمره زندگی انسان استفاده از انواع غذاها برای رفع گرسنگی و ادامه حیات است در گذشتههای نه چندان دور مردم نسبت به غذاهای مصرفی روزانه خود اطلاعات زیادی داشتند و میدانستند که چه باید مصرف کنند و چگونه طبخ کنند و چه موادغذایی برای بدنشان مفید است.
شیر یکی از بهترین مواد غذایی است البته شیر تازه دوشیده شده گاو جوان که طعم و بوی بد نداشته باشد مصرف شیر در افراد گرم مزاج مانع غلبه خون است و محرک نیروی جنسی و اشتهاآور و چاق کننده است.
به گفته کردافشاری استاد دانشکده طب سنتی شیر برای افراد دارای مزاج صفراوی و خشک مفید است و برای اعصاب و افرادی که دارای معدههای ضعیف و سردمزاجان مضر است البته مصرف شیر همراه با برنج به صورت فرنی یا شیر برنج برای طول عمر و زیبایی پوست مفید است.
این استاد دانشکده طب سنتی تاکید کرد: مصرف شیر همراه با خرما و گردو برای چاق کردن و تقویت نیروی جنسی مفید است همچنین مصرف شیر هنگام صبح و ناشتا و بدون مصلح موجب بسته شدن در معده میشود در نتیجه لرز، غش ایجاد میشود و درمان آن میتواند استفراغ کردن باشد.
وی افزود: زیاد خوردن شیر یعنی بیش از ۷۰۰ تا ۱۴۰۰ گرم در روز موجب بروز سنگ کلیه، مثانه، تب و خارش میشود. طبع شیر پاستوریزه سرد و تربوده که مصرف آن با عسل و گلاب بیضرر میکند همچنین شیر محلی تازه نیز دارای طبیعت گرم وتر است که مصرف آن با گلاب و عسل آن را بیضرر میکند.
طرز صحیح جوشاندن شیر این است که به میزان یک چهارم شیر آب اضافه کرده، سپس در حرارت ملایم میجوشانند تا آب اضافه تبخیر شود. این روش جوشاندن برای بیضرر کردن شیرهای پاستوریزه در بازار است چرا شیر محلی تازه در دسترس همگان قرار ندارد و قرار گرفتن شیر در دمای پایین زیر صفر خود موجب سردتر شدن طبع شیر میشود و مشکلات ناشی از مصرف شیر را در افراد بیشتر میکند و چنین روش جوشاندن تا حدی از ضررهای مصرف شیر میکاهد.|تسنیم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد