دستگیری قاتل پس از 8 سال

فردی که هشت سال پیش در درگیری خانوادگی، شوهر خواهرش را در کرمانشاه کشته بود، در شهرستان تبریز شناسایی و دستگیر شد.
کد خبر: ۶۴۵۵۴۷

به گزارش جام‌جم، رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه در این باره به جام‌جم گفت: در یکی از روز‌های تابستان سال 88، درگیری خانوادگی در کرمانشاه به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گزارش شد.

با حضور ماموران در محل معلوم شد، جوانی به نام محمود که داماد خانواده بوده پس از قهر همسرش وقتی برای باز گرداندن او مقابل منزل پدر همسرش رفته بود، پس از درگیری با اعضای خانواده او، توسط برادر زنش با چاقو کشته شده است.

با تشکیل پرونده‌ای در این زمینه، دستور قضایی برای دستگیری عامل جنایت صادر و ماموران اطلاع یافتند، او پس از قتل به محل نامعلومی متواری شده است.

سرهنگ مرزبانی افزود: با شروع تحقیقات هیچ سرنخی از متهم به دست نیامد و درحالی که جستجو برای دستگیری وی ادامه داشت، ماموران پس از هشت سال، اطلاع یافتند متهم با هویت جعلی در شهرستان تبریز مخفی شده است.

با به دست آمدن این اطلاعات، دستور نیابت قضایی صادر و ماموران با اعزام به این شهر متهم را دستگیر کردند. رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: متهم پس از فرار در دادگاه کیفری به قصاص محکوم شده بود که با انتقال وی به کرمانشاه با قرار قانونی روانه زندان شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها