ساعت 12:34 امروز وقوع جنایتی هولناک در شهرک امام حسن (ع) شورآباد به ماموران پلیس اطلاع داده شد. در ادامه تیمی از ماموران خود را به محل جنایت رسانده و با جسد زوج جوان و کودک هفت ساله شان روبرو شدند.
پسر این خانواده که موضوع را به پلیس اطلاع داده بود در جریان تحقیقات گفت: امروز ظهر از مدرسه به خانه آمدم هرچه در زدم کسی در را باز نکرد به همین خاطر از بالای در وارد خانه شدم. پس از ورود به داخل ساختمان با صحنه ای هولناک روبرو شدم. جسد پدر و مادرم و برادر هفت ساله ام در کنار هم روی زمین افتاده بود با داد و فریادهای من همسایه ها متوجه موضوع شده و با پلیس و اورژانس تماس گرفتند.
حسن عباسی مدیر روابط عمومی اورژانس تهران گفت: امدادگران اورژانس پس از حضور در محل و معاینات خود متوجه شدند مرد 47 ساله همراه همسر 37 ساله و پسرشان جان خود را از دست داده اند.
مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی نیز در این باره اعلام کرد در بررسی های اولیه مشخص شد مرد 47 ساله اعتیاد شدیدی به شیشه داشته و روز حادثه پس از قتل همسر و فرزندش خود را حلق آویز کرده بود.
در حال حاضر با دستور بازپرس جنایی اجساد به پزشکی قانونی منتقل شده و تحقیقات در این رابطه ادامه دارد.(مهر)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد