سایت جام جم ورزشی- مهرداد کفشگری هافبک تیم فوتبال پرسپولیس که در دیدار روز گذشته بر اثر برخورد شدید از ناحیه دست دچار شکستگی شدید در ناحیه استخوان نازک نی و درشت نی شد صبح امروز در بیمارستان آتیه تحت عمل جراحی قرار گرفت. این عمل از ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه صبح امروز زیر نظر یکی از متخصصین انجام شد.
قرار است امشب در صورتیکه که کفشگری شرایط ایدهآل خود را به دست آورد از بیمارستان مرخص شود.
شب گذشته که کفشگری در بیمارستان بستری بود تعدادی از بازیکنان پرسپولیس از جمله خلعتبری، نورمحمدی، نوری با حضور در بیمارستان آتیه به همراه محمد دایی و برخی دیگر از بازیکنان از هافبک مصدوم قرمزپوشان عیادت کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
تبیین استفاده از رهنمودهای قرآن برای حل مشکلات اجتماعی در گفتوگو با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی
ستار همدانی در گفتوگو با «جامجم»:
بررسی جنایت کاربرد سلاحهای ممنوعه در گفتوگوی «جامجم» با رئیس بیمارستان صحرایی فاطمهالزهرا (س) در زمان جنگ