به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا- غذاهای فلفلدار از خود نوعی گاز متصاعد میکنند که این گاز باعث نفوذ در ریهها شده و در سیستم گوارشی تغییراتی را نیز به وجود میآورد که جلوی ترشح هورمون گرسنگی را میگیرد.
امروزه برای لاغر شدن موضعی نیز از انواع فلفل استفاده میکنند و بو و رنگ فلفلها خواص درمانی زیادی دارد. بوی فلفل، همچنین، کلسترول را در رگها از بین میبرد و مانع از تخریب سیستم قلبی و عروقی بدن میشود. از این رو همواره پزشکان توصیه میکنند تا در پخت و طبخ هر غذایی از مقدار زیادی فلفل یا فلفل دلمهای استفاده شود زیرا بویی که از آن متصاعد میشود میتواند چربیهای بدن را بسوزاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد