آخرین آمار گورخر ایرانی در منطقه بهرام گور

مدیرکل محیط زیست فارس گفت: براساس سرشماری تابستانه، هم‌اکنون 478 راس گورخر ایرانی در منطقه بهرام گور زیست می‌کنند.
کد خبر: ۶۰۲۵۷۲
آخرین آمار گورخر ایرانی در منطقه بهرام گور

حسینعلی ابراهیمی‌کارنامی در همایش شگفتی‌های طبیعت فارس با بیان اینکه در فارس 11 منطقه تحت پوشش و حفاظت‌ و مدیریت شده زیست‌محیطی وجود دارد، گفت: فارس یک قاره کوچک است، در این استان می‌توان تمام گونه‌های گیاهی و گونه‌های بسیار ارزشمندی از حیات وحش اقلیم‌های مختلف را دید.

ابراهیمی‌کارنامی با بیان اینکه زیستگاه‌های بسیار ارزشمند و منحصر به‌فردی در فارس وجود دارد،‌ خاطرنشان کرد: براساس سرشماری تابستانه، هم‌اکنون 478 راس گورخر ایرانی در منطقه بهرام گور زندگی می‌کنند که نشان دهنده تاثیرگذاری اقدامات زیست محیطی و حفاظتی است.

مدیر کل محیط زیست فارس گفت: در حفظ طبیعت زیبای آن هم عهد شویم و بدانیم که زندگی ما در دست طبیعت است و زندگی طبیعت در دست ماست و با تمام وجودمان در حفظ آن برای آیندگان بکوشیم. (ایسنا)

{$convert_old_media}
newsQrCode
برچسب ها: گورخر
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها