به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ علیرضا امینی رئیس پلیس راه استان خراسان جنوبی گفت: ساعت23 و 50 دقیقه شب گذشته در کیلو متر 35 محور دیهوک به بیرجند یک دستگاه تریلی اسکانیا پس از برخورد با یک دستگاه تریلی بنز دچار آتش سوزی شد.
وی با اشاره به اینکه بلافاصله دستگاه های امدادی به محل حادثه اعزام شدند، افزود : متاسفانه در این حادثه رانندگان هر دو دستگاه تریلی در آتش سوختند و کمک راننده تریلی اسکانیا که به شدت مجروح شده بود به بیمارستان انتقال یافت.
سرهنگ امینی اظهار کرد: با تلاش نیروی های امدادی، آتش سوزی در همان ساعات اولیه مهار و محور نیز برای تردد سایر وسایل نقلیه باز گشایی شد.
رئیس پلیس راه استان خراسان جنوبی افزود: کارشناسان پلیس راه علت این حادثه ناگوار را خواب آلودگی و انحراف به چپ تریلی بنز اعلام کردند .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان