مشکل مردم تهیه 90 درصد داروهای عمومی است

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، اقدام وزارت بهداشت در راستای بازگشت قیمت داروهای خاص به نرخ سال 91 را تنها مشمول 10 درصد داروها دانست و گفت: اقشار ضعیف جامعه برای تهیه 90 درصد داروهای عمومی هم تحت فشار هستند.
کد خبر: ۶۰۰۲۷۳
مشکل مردم تهیه 90 درصد داروهای عمومی است
ایرج خسرونیا  اظهارداشت: خواستار اختصاص ارزانترین ارز برای واردات دارو شد و گفت: دارو باید مثل مایحتاج اولیه مردم، مشمول ارز مرجع شود.

وی تاکید کرد: برنامه وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو برای بازگشت قیمت داروهای خاص، به تنهایی نمی تواند مشکلات بازار دارویی را حل کند.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران در ارتباط با تبلیغ داروها توسط برخی از پزشکان، نیز گفت: اصولا تبلیغ کردن دارو کار اشتباهی است و قطع به یقین بدانید، دارویی که تبلیغ می شود احتمالا مشکلاتش بیشتر از سایر داروهاست که تبلیغ نمی شوند.

وی ضمن مخالفت با تبلیغات تلویزیونی، ماهواره ای و...، افزود: البته برای برخی داروها جای مانور خیلی کم است. مثل داروهای ضد سداررطان و... که پزشک لازم می بیند بهترین نوع دارو را برای بیمارش تجویز کند. (مهر)

 

 

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها