داود آزاد، هنرمند موسیقی عرفانی، ساز خود را برای روز جهانی صلح در نیویورک کوک می‌کند.

داود آزاد برای صلح می خواند

داود آزاد نوازنده و مسیقیدان ایرانی می گوید در تاریخ 21 سپتامبر(30 شهریور)، اجرایی را در کنفرانس روز جهانی صلح به صحنه خواهد برد.
کد خبر: ۵۹۶۸۵۳
داود آزاد برای صلح می خواند

 این کنسرت با اجرای قطعاتی از موسیقی عرفانی با کلامی از مولانا همراه خواهد بود و یک نوازنده طبلا نیز در این کنسرت هنرنمایی خواهد کرد.
او همچنین، از انتشار آلبوم جدیدش نیز خبر داد و گفت: جزئیات این آلبوم به زودی منتشر خواهد شد.
 داوود آزاد فراگیری ساز تار را از 20 سالگی به‌طور خود‌آموز آغاز کرد. او از همان ابتدا، همت خود را در جست‌وجو و تحقیق در آثار گذشتگان موسیقی گذاشت. آزاد در زمره معدود هنرمندانی است که آثار تحقیقی خود را بر پنجه و مضراب ساز پیاده کرده است.
این هنرمند موسیقی در نواختن سازهای تار، سه‌تار، عود و رباب، تنبور، دف و کمانچه تخصص دارد و تا به حال بیش از 300 کنسرت در ایران، هند، اروپا، آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، استرالیا و ... برگزار کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها