بحث انتقال پول خلعتبری از ایران به امارات با دردسرهای زیادی مواجه شده است اما پرسپولیسیها سعی دارند تا هر چه سریعتر موانع پیش رو را برداشته تا شرایط را برای حضور خلعتبری در پرسپولیس و رسیدن او به دربی انجام دهند.
از همین رو محمدرضا خلعتبری نیز که بسیار نگران وضعیتش است دیداری با محمد رویانیان به مدت 2 ساعت داشت و درباره مذاکرات با عجمان و اتفاقات پیش آمده بحث و گفتوگو کرد.
همچنین تفاهمنامه بین باشگاه پرسپولیس و عجمان نیز توسط مسئولان باشگاه پرسپولیس بررسی شده و با توجه به اینکه مشکل خاصی ندارد به امارات ارسال شد.
با اعلام مسئولان باشگاه پرسپولیس قرار است تا شنبه تکلیف نهایی خلعتبری مشخص شود البته پرسپولیسیها قصد دارند تا به جای پرداخت دو قسط برای حضور خلعتبری در ایران کلیه پول او را یک جا برای دریافت رضایتنامه به عجمانیها بدهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی