سیاری از برنامههای تلویزیونی دارای صحنههای خشن و درگیریهای فیزیکی و زبانی هستند که این امر موجب گستاخی و کمرنگ ساختن نقش احترام در روابط میان کودکان و بزرگسالان شده است.
کودکان علاوه بر همانندسازی ظاهر خود با نقشهای مورد نظر و تقلید از لباس پوشیدن و حرکات آنها به نوعی رفتار و گفتار آنها را نیز مورد استفاده قرار میدهند و از آنجایی که در حال حاضر در بسیاری از برنامهها و فیلمهای تلویزیونی افراد به یکدیگر توهین کرده و از کلماتی استفاده میکنند که کودک بدون توجه به معنی آنها را به کار میبرد، بتدریج بیاحترامی و تمایل به غلبه بر شخص مقابل در او شکل میگیرد.از طرفی بررسیها نشان دادهاند کودکانی که محدودیت خاصی در تماشای برنامههای تلویزیونی ندارند دچار اختلالات خواب از قبیل بیخوابی و دیدن کابوسها یا ایجاد ترسهای شبانه شده و اضطراب و استرس بیشتری را تجربه میکنند.
کارشناسان امور تربیتی به والدین توصیه میکنند که تماشای برنامههای تلویزیون را در ساعات خاص و صرفا برنامههای مناسب سن کودکان با کیفیت مطلوب را مجاز تشخیص داده و اجازه تماشای تمام برنامهها را در هر ساعت از شبانهروز ندهند. زیرا کودکان به واسطه شرایط سنی خاص تاثیرپذیری بیشتری از عوامل و شخصیتهای محیط خارج دارند.
reuters
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد