سعید جلیلی نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ظهر امروز پس از حضور در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی و شرکت در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در خصوص تمکین به آرای مردم بعد از اعلام نتایج انتخابات اظهار داشت: هرچه که مردم انتخاب کنند و از صندوقهای رای بیرون بیاید باید مورد احترام همگان باشد.
جلیلی تاکید کرد: همه باید کمک کنند تا منتخب مردم بتواند انشاءالله به مردم خدمت کند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در توصیهای به هواداران نامزدها و آحاد مردم تصریح کرد: از همه هواداران نامزدها و آحاد مردم میخواهم که به خلق حماسه سیاسی کمک کنند چرا که خلق این حماسه زمانی کامل میشود که پس از اعلام نتایج نیز همه به رای مردم احترام گذاشته و هرچه که قانون مشخص کرده است را ملاک قرار دهند.(فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد