در مورد سرمربی پرسپولیس نظر خاصی نداریم

عباسی: دیدار با قلعه نویی ربطی به تیم ملی نداشت

71 امتیاز نیمه اول، 84 امتیاز نیمه دوم

قلعه نوبی، ارباب نیمه مربیان

نیمه های دوم را به نام نیمه مربیان می شناسند. 45 دقیقه ای که برپایه تفکرات جدید مربیان شکل می گیرد و تیمی برنده اش می شود که سلول های خاکستری نفر اول کادر فنی اش بیشتر جنب و جوش داشته باشد. اگر این جمله را قبول داشته باشیم، باید به احترام امیر قلعه نویی از جا بلند شویم.
کد خبر: ۵۶۵۲۹۴
قلعه نوبی، ارباب نیمه مربیان

 مجموع امتیازات نیمه های دوم استقلال در 45 بازی این فصل (34 بازی در لیگ برتر، 4 بازی در جام حذفی و 7 بازی در لیگ قهرمانان آسیا) 18 درصد بیشتر از نیمه اول است و این نشان دهنده هوش و بازیخوانی قلعه نویی در جریان بازی است. این به اصطلاح Coaching Of Coach هنری است که استقلال به واسطه نشستن قلعه نویی روی نیمکتش به وفور از آن بهره مند است.

استقلال با گلی که در وقت اضافه می خورد، با شکست به رختکن می رود ولی باخت یک بر صفر نیمه اول با پیروزی 4 بر یک نیمه دوم جبران می شود تا کار الشباب در خانه اش تمام شود. در این تغییر نتیجه، دو نکته وجود دارد. اول اینکه قلعه نویی بدون کوچکترین تغییری در حط میانی و خط حمله اش و فقط با یک جابجایی در خط دفاعی چنین رنسانسی در نتیجه ایجاد می کند. ثانیا اینکه استقلال درست در همین دقیقه ای که دروازه اش باز شد، دروازه الریان را در تهران باز کرد. سرمربی تیم قطری نتوانست تیمش را به بازی برگرداند و دو گل دیگر هم در نیمه دوم خورد ولی قلعه نویی تیمش را چنان آماده می کند که در نیمه دوم، میزبانش را غرق کند.

در جام حذفی اتفاقی می افتد که شاید چون رقم زننده اش امیر قلعه نویی است، کسی کوچکترین اشاره ای به آن نمی کند. استقلال مقابل سایپا و گهر با نتیجه مساوی و مقابل سپاهان با باخت به رختکن می رود ولی نیمه دوم هر سه بازی را می برد. مقابل ابومسلم هم نیمه اول یک بر صفر برنده می شود و نیمه دوم، 4 بر صفر. این یعنی استقلال به نیمه نهایی می رسد و فقط با ضربات پنالتی در حسرت فینال می ماند چون نیمه های مربیان را به بهترین شکل ممکن به نام خودش می کند.

در لیگ برتر هم از این نمونه ها کم نداشتیم. اینکه قلعه نویی با یک بازیخوانی عالی، تعویض هایی می کند که ورق را در نیمه دوم به نفع استقلال برمی گرداند. مقابل آلومینیوم و صنعت نفت در بازی رفت، فابیو جان واریو بین دو نیمه وارد زمین می شود و گل سه امتیازی را می زند. این سورپرایز کردن در بازی با ذوب آهن به اوجش می رسد. میثم بائو و امین منوچهری در نیمه دوم به زمین می آیند و تک گل سه امتیازی را اولی می سازد و دومی می زند. مقابل نفت فقط 5 دقیقه زمان لازم است تا قلعه نویی کارش را بکند و استقلال از مساوی به برد برسد. جدول تفاوتی بین نیمه اول و دوم بازی برگشت با فجر نمی گذارد ولی فراموش نکنیم که نتیجه ناگهان از یک بر صفر به 5 بر صفر می رسد یعنی 500 درصد پیشرفت! مقابل راه آهن، فقط 10 ثانیه زمان لازم است تا تعویض قلعه نویی و به بازی فرستادن مجیدی جواب بدهد. مقابل سایپا فقط 2 دقیقه زمان لازم است تا حمودی تازه به بازی آمده، گل سه امتیازی را بسازد.

در لیگ قهرمانان، کاسمین اولاریو در هر دو بازی رفت و برگشت نیمه مربیان را به قلعه نویی واگذار می کند. پاکتا با برد یک بر صفر به رختکن می رود ولی در نیمه مربیان، 4 بر یک می بازد. سرمربی الهلال از مساوی نیمه اول بازی رفت به باخت در نیمه دوم می رسد و از برد نیمه اول بازی برگشت به مساوی نیمه دوم و این یعنی برتری قلعه نویی در هر دو نیمه مربیان. در حقیقت قلعه نویی در لیگ قهرمانان آسیا فقط یک نیمه دوم را نمی برد که آنهم در تساوی سه بر سه مقابل الریان در قطر است.

*علیرضا خطیبی/سایت باشگاه استقلال

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها