کارشناسان علوم تربیتی معتقدند 10 نکته ضروری برای نامگذاری فرزند وجود دارد که به آنها اشاره می کنیم اول اینکه اسمی که انتخاب می شود باید یک مفهوم ذهنی مثبت داشته باشد . چون اسم اولیت تاثیر هر فرد روی مخاطب است باید به این فکر کنید که فرزندتان این اسم را نه فقط در دوران کودکی و در زمین بازی بلکه در بزرگسالی نیز استفاده خواهد کرد.
دوم اینکه آهنگ اسم کوچک باید با نام خانوادگی بخواند بطور کلی تعداد سیلابهای اسم کوچک نباید به اندازه تعداد سلاب های نام خانوادگی باشد برای اینکه ببینید اسمی که انتخاب می کنیئ با نام خانوادگی فرزندتان هم خوانی دارد نام خانوادگی را چندین بار پشت هم تکرار کنید.
نکته سوم نیز این است که تلفظ اسم را چک کنید اگر اسم با بعضی تلفظ ها غیر معمول باشد آن وقت فرزندتان باید تا آخر عمر با این مسئله کنار بیاید.
دیگر اینکه منابع زیادی برای انتخاب اسم وجود دارد هم به صورت کتاب و هم به صورت برنامه های کامپیوتری می توانید اسم فرزندتان را از اسم افراد معروف انتخاب کنید قرآن هم منبع خوبی برای انتخاب اسم است.
نکته بعد در اننخاب نام این است که می توانند نام یکی از دوستان و افراد خانواده که برایتان قابل احترام است را انتخاب کنید و یا اینکه برای خلق یک اسم جدید چند اسم را با هم ترکیب کنید می توانید با کنار هم گذاشتن دو اسم یک اسم جدید خلق کنید
نکته هفتم ، نامهای مستعار با اسمهای خودمانی که با آن اسم ساخته می شود را پیدا کنید ممکن است دوست داشته باشید اسمی انتخاب کنید که نامهای مستعار زیادی از روی آن ساخته شود این باعث می شود فرزندتان وقتی بزرگتر شد کنترل بیشتری روی اسم خود پیدا کند.
مورد بعدی این است که اسم را تمرین کنید و ببینید چه حسی به شما دست می دهد یکی از دوستان نزدیکتان را بارها به طرق مختلف با این اسم صدا بزنید در آینده مجبور خواهید بود هزاران هزار بار این اسم را به صورت های مختلف صدا کنید با زمزمه وقتی بچه خواب است یا با فریاد وقتی او را برای شام صدا میکنید.
نکته نهم، اسمهای دو قسمتی فرصت خوبی برای شما است می توانید اسم یکی از بزرگان را برای احترام با اسم دلخواه خود ترکیب کنید یا اگر با همسرتان توافق ندارید هر دو اسم مورد علاقه تان را در صورت امکان به هم بچسبانید.
و نکته آخر، گاهی اوقات وقتی نام کوچک و نام خانوادگی با یک حرف شروع می شوند با هم همخوانی پیدا نمی کنند یا اگر نام خانوادگی با حرف صدادار تمام می شود نام کوچک نباید اینطور باشد همینطور حرف آخر اسم کوچک نیز نباید با حرف اول نام خانوادگی یکسان باشد یا همخوانی نداشته باشد.
خبرگزاری مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت