به گزارش جام جم آنلاین به نقل از لوپوان، شن گوانگبیائو در ماه ژانویه در خیابان های پکن قوطی های محتوی هوای پاک را توزیع کرد تا توجه رسانه ها را به آلودگی فزاینده هوای پایتخت چین جلب کند.
این میلیاردر 44 ساله اکنون هدف تازه ای را دنبال می کند: لاغر کردن مردم چین.
این مرد خودساخته که ثروتش را از راه کارخانه های بازیافت به دست آورده است از هموطنانش دعوت کرد تا دو وعده غذا در روز را جایگزین سه وعده مرسوم کنند. خود او از دو ماه پیش روزی دو وعده غذا می خورد.
وی می گوید که در این مدت هفت کیلو از وزنش کاسته شده است. حالش به مراتب بهتر است و انرژی بیشتری دارد.
شن گوانگبیائو امیدوار است که هموطنانش با پیروی از توصیه او لاغر شده و از سلامت بیشتری برخوردار شوند. مترجم: بهرام افتخاری.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا