اسدالله عباسی در جلسه شورای عالی کار با بیان اینکه تصمیم گیری در خصوص تعیین حداقل دستمزد کارگران باید با توجه به همه جنبه های اقتصادی انجام گیرد، گفت: تصمیم گیری نهایی باید با جمع بندی نقطه نظرات نمایندگان کارگری و کارفرمایی صورت بگیرد و ما اجرا کننده آن هستیم.
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تاکید کرد: افزایش دستمزدها باید بر اساس اطلاعات واقعی و آمار درست صورت پذیرد. وی بر هم اندیشی و گفتگوهای مناسب شورا های کارگری و کارفرمایی اشاره کرد و افزود: تمام مشکلات در فضای همدلی و هم اندیشی حل خواهد شد.
وی با بیان اینکه منشور کاری و فصل الخطاب ما در کارها فرمایشات مقام معظم رهبری است، بیان داشت: ایشان امسال را سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه انسانی نامیدند و ما باید بر این اساس از کسانی که در عرصه های کار و تولید فعالیت می کنند، حمایت جدی داشته باشیم.
عباسی با اشاره به اینکه تولید ملی باید راس امور باشد، گفت: تلاش ما بر این است که در همه زمینه ها به خود کفایی برسیم، چون وقتی مواد اولیه و کارگر داریم، خروجی تولید هم باید ملی باشد. وی با بیان اینکه کارگر و کارفرما موتور محرکه تولید هستند، تصریح کرد: دولت هم از کارگر و هم از کارفرما حمایت می کند، اینها پیکره واحدی هستند و باید با هم کار کنند تا خروجی تولیدی مناسبی داشته باشند و ما هم زمینه ساز و آماده کننده این بستر هستیم. (مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: