کشف انواع عتیقه‌های قلابی

جاعلان و فروشندگان عتیقه‌های قلابی در حالی که خود را در یک قدمی رسیدن به میلیون‌ها تومان پول می‌دیدند با کارآگاهان پلیس آگاهی مواجه و روانه زندان شدند.
کد خبر: ۲۴۸۲۱۶

سرهنگ کریمی، رئیس پلیس آگاهی استان گیلان با بیان این خبر گفت: جاعلان پس از افرادی که به خرید اشیای عتیقه علاقه داشتند، با آنها قرار ملاقات می‌گذاشتند و پس از شناسایی فروش عتیقه‌های تقلبی به مبالغ چندین میلیونی متواری می‌شدند.

کارآگاهان پلیس آگاهی گیلان مدتی قبل با دریافت گزارش‌های مردمی احتمال نقشه جدید کلاهبرداران را قوی دانستند و با دقت، حرکات آنها را زیر نظر گرفتند.

پس از چند روز کارآگاهان متوجه شدند جاعلان قصد فروش عتیقه‌های بدلی از جنس طلا را دارند و در حال پیشبرد طرح جدید خود برای اخاذی هستند. کارآگاهان با به کارگیری ترفندهای خاص پلیسی اعضای گروه را شناسایی و در روز معامله، در چند اکیپ مجزا به صورت نامحسوس کلاهبرداران را زیرنظر قرار دادند و در محل قرار حاضر شدند.

معامله 200 میلیون تومانی

 سرانجام هنگامی که کلاهبرداران قصد رد و بدل کردن اشیا را داشتند با حضور کارآگاهان پلیس به طور ضربتی دستگیر شدند. با دستگیری 4 نفر از متهمان، اشیای تقلبی شامل 4 مجسمه انسان، 2 مجسمه گاو و شیر و یک عدد دستبند کشف و ضبط شد. این اشیای تقلبی قرار بود به قیمت 200 میلیون تومان به فروش برسد. متهمان با تکمیل پرونده و صدور قرار روانه زندان شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها