معاون اجرایی رئیس‌جمهور:

خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده برای جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها

معاون اجرایی رئیس جمهور
معاون اجرایی رئیس‌جمهور در البرز اعلام کرد:دولت با هدف حفظ چرخه تولید و جلوگیری از تعطیلی واحد‌های صنعتی، برنامه‌ای جامع برای مدیریت مصرف برق و تأمین انرژی مورد نیاز صنایع اجرا می‌کند؛ برنامه‌ای که بر اساس آن، خاموشی‌های خانگی و تجاری به‌صورت زمان‌بندی‌شده اعمال خواهد شد تا فعالیت کارخانه‌ها متوقف نشود.
کد خبر: ۱۵۶۰۲۸۹

به گزارش جام‌جم البرز، محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، در حاشیه افتتاح مرکز کنترل آب و فاضلاب استان البرز که همزمان با ۱۷ پروژه آبی دیگر در استان به بهره‌برداری رسید، با تشریح برنامه‌های دولت برای مدیریت ناترازی برق، اظهار کرد: بررسی‌های کارشناسی برای جلوگیری از قطع برق صنایع در حال انجام است و تصمیمات لازم برای عبور از شرایط کنونی با محوریت حفظ تولید اتخاذ شده است.

وی با تأکید بر اینکه اولویت اصلی دولت، جلوگیری از بیکاری و تداوم فعالیت واحد‌های تولیدی است، افزود: در شرایط بحرانی، تمهیدات ویژه‌ای برای تأمین برق صنایع و جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها در نظر گرفته شده تا کمترین آسیب به بخش تولید وارد شود.

قائم‌پناه ادامه داد: بر اساس این برنامه، فعالیت برخی صنایع از جمله کارخانه‌های سیمان به ساعات کم‌مصرف شبانه منتقل می‌شود و بخشی از فعالیت صنایع فولادی و شهرک‌های صنعتی نیز با زمان‌بندی مشخص به روز‌های دیگر انتقال خواهد یافت تا فشار بر شبکه برق کاهش یابد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور همچنین از برخورد جدی با استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز خبر داد و گفت: افرادی که از برق غیرقانونی برای استخراج رمزارز استفاده کنند، در صورت شناسایی با قطع برق مواجه خواهند شد؛ به‌گونه‌ای که برای متخلفان شناسایی‌شده قبلی، قطع برق یک‌هفته‌ای و برای موارد جدید، قطع برق یک‌ماهه در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به افزایش شدید مصرف برق در کشور، به‌ویژه در استان‌های جنوبی که دمای هوا از ۵۰ درجه سانتی‌گراد فراتر رفته است، تصریح کرد: در چنین شرایطی اجازه نخواهیم داد عده‌ای با سوءاستفاده از برق یارانه‌ای، منافع عمومی و نیاز صنایع کشور را به خطر بیندازند.

قائم‌پناه با بیان اینکه وزارت نیرو همه ظرفیت خود را برای کاهش خاموشی‌ها به کار گرفته است، اظهار داشت: با این حال بخشی از محدودیت‌ها اجتناب‌ناپذیر است و برای جلوگیری از توقف تولید، از هفته آینده خاموشی‌های خانگی و تجاری به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده اعمال خواهد شد.

وی افزود: مدت این خاموشی‌ها حدود دو تا سه ساعت خواهد بود و هدف اصلی از اجرای این برنامه، حفظ اشتغال، جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها و استمرار فعالیت بخش تولید است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در پایان ضمن عذرخواهی از مردم بابت این محدودیت‌ها تأکید کرد: اگر خاموشی‌هایی اعمال می‌شود، تنها با این هدف است که چرخه تولید کشور متوقف نشود، کارخانه‌ای تعطیل نشود و هیچ کارگری شغل خود را از دست ندهد.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها